Ανακατασκευάστηκε και επανήλθε στην κυκλοφορία ο Σκαραβαίος της “Στέρνας”

 DSC_1162

Ευτυχώς οι φόβοι που εκφράσαμε τον περασμένο Οκτώβριο όταν είχαμε δημοσιεύσει τη φωτογραφία του, εγκαταλελειμμένου τότε, Σκαραβαίου της “Στέρνας” (http://www.asvestohori.gr/?p=3407), όσον αφορά το μέλλον του, δεν επαληθεύθηκαν. Γιατί όχι μόνο δεν κατέληξε σε κάποια μάντρα για παλιοσίδερα, αλλά ανακατασκευάστηκε πλήρως.

Τις τελευταίες εβδομάδες τον βλέπαμε να κυκλοφορεί ή να είναι παρκαρισμένος σε άλλο σημείο της ευρύτερης περιοχής της “Στέρνας”, αλλά δεν πιστεύαμε πως επρόκειτο για το ίδιο αυτοκίνητο, αφού ο ιδιοκτήτης του συμπολίτης μας Λάζαρος Πάλλας, τον έκανε πραγματικά αγνώριστο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Του ξανάδωσε… ζωή και ασφαλώς του αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί εκτός των άλλων πρόκειται για ένα αυτοκίνητο “σύμβολο” που κατέχει το ρεκόρ του αυτοκινήτου με τη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια παραγωγής και τον μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων παγκοσμίως…

Ν. Γιώτης

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.