Α.Σ.Α.: Αγώνες – Δραστηριότητες

Αγώνας μπάσκετ το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Ασβεστοχώρι για φιλανθρωπικό σκοπό

Ομάδα Νέας Γενεάς

Αγώνας μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασβεστοχωρίου. “Αντιμέτωπες” θα τεθούν η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Ασβεστοχωρίου (ΑΣΑ), και η ομάδα του Συνδέσμου Φίλων της “επίσημης αγαπημένης” Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ “Οι Πελαργοί”.

Τα έσοδα του αγώνα – γιορτής του αθλήματος, από το συμβολικό εισιτήριό του, θα δοθούν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Πρόκειται για μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΑΣΑ, κοινωνικού χαρακτήρα, την οποία πρέπει να στηρίξουν οι φίλαθλοι της περιοχής με την παρουσία τους στο παιχνίδι.

 

 

 

 

Καταχωρήθηκε επίσης σε Α.Σ.Α.: Αγώνες - Δραστηριότητες, Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγώνας μπάσκετ το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Ασβεστοχώρι για φιλανθρωπικό σκοπό

Η κοπή βασιλόπιτας της Νέας Γενεάς και του Α.Σ. Ασβεστοχωρίου

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν για πρώτη φορά μαζί οι δύο αθλητικοί σύλλογοι του Ασβεστοχωρίου. Η Νέα Γενεά και ο ΑΣΑ.

Επρόκειτο για μία πρωτότυπη κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους, πολλοί από τους οποίους έκαναν λόγο και για την αρχή της συγχώνευσης των δύο ομάδων, αφού όπως έλεγαν χαρακτηριστικά “η ισχύς εν τη ενώσει”, σε διοικητικό βέβαια επίπεδο αλλά και από οικονομικής άποψης στην περίοδο αυτή της οικονομικής κρίσης που ζούμε, αφού από αθλητικής άποψης οι δύο σύλλογοι έχουν διαφορετικά τμήματα (η Νέα Γενεά ποδόσφαιρο και βόλεϊ και ο ΑΣΑ μπάσκετ).

Καταχωρήθηκε επίσης σε Α.Σ.Α.: Αγώνες - Δραστηριότητες, Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Νέα Γενεά: Αγώνες - Δραστηριότητες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κοπή βασιλόπιτας της Νέας Γενεάς και του Α.Σ. Ασβεστοχωρίου


Powered by WordPress.