Δημοτικό: Εργασίες Μαθητών

Βράβευση μαθητών που συμμετείχαν σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και αφίσας για το νερό

Τους μαθητές, τα έργα των οποίων διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς ζωγραφικής και αφίσας με θέμα το νερό, βράβευσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου μας, στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου.
Στους διαγωνισμούς συμμετείχαν 363 μαθητές των τριών μεγαλύτερων τάξεων των δημοτικών σχολείων και 311 των γυμνασίων του δήμου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Επιχείρησης και ζωγραφίζοντας έστειλαν το δικό τους οικολογικό μήνυμα για τη σημασία του πόσιμου νερού στην εποχή μας.
Από σχολεία του Ασβεστοχωρίου ήταν και οι δύο νικήτριες των διαγωνισμών.
Ειδικότερα, στην κατηγορία της ζωγραφικής των δημοτικών σχολείων, νικήτρια ανακηρύχτηκε η Στέλλα Φερεντίνου από την Δ΄ τάξη του 2ου δημοτικού σχολείου Ασβεστοχωρίου, ενώ στο διαγωνισμό αφίσας η Φωτεινή Ψημμένου από την Α3 του γυμνασίου Ασβεστοχωρίου.
Επίσης βραβεύτηκαν για τις δημιουργίες τους στη ζωγραφική η Σοφία Χνιτίδου (Δ1 του 1ου Δημοτικού Φιλύρου) και η Αντωνία Παλτίδου (Δ2 του δημοτικού Χορτιάτη).
Στο διαγωνισμό αφίσας βραβεύτηκαν ακόμη η Ζωή Βεζύρη (Β1 του γυμνασίου Ασβεστοχωρίου) και η Αλεξία Αναστασιάδη (Β2 του γυμνασίου Χορτιάτη).
Σε όλους τους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς μαθητές απονεμήθηκαν έπαινοι.

Καταχωρήθηκε επίσης σε Γυμνάσιο: Εργασίες Μαθητών, Δημοτικά, Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα, Περιβάλλον, Ρεπορτάζ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βράβευση μαθητών που συμμετείχαν σε διαγωνισμούς ζωγραφικής και αφίσας για το νερό


Powered by WordPress.