Εξαιρετική η πορεία των ομάδων του Λυκείου Ασβεστοχωρίου στα σχολικά πρωταθλήματα

 

VLUU L210  / Samsung L210Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν και φέτος οι ομάδες του Λυκείου Ασβεστοχωρίου (1ου ΓΕΛ Χορτιάτη) στα σχολικά πρωταθλήματα που συμμετείχαν, φτάνοντας μάλιστα οι δύο από αυτές στον τελικό του ομίλου τους.

Την αρχή έκανε η ομάδα των κοριτσιών στο Βόλεϊ νικώντας με 2-1 το 24ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και με 2-0 το 18ο Λύκειο. Στον τελικό του ομίλου έχασε με 2-0, ύστερα από καλή εμφάνιση, από την πανίσχυρη ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου, η οποία κατέκτησε στη συνέχεια το πανελλήνιο πρωτάθλημα και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στην Πορτογαλία. Εκεί κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η ομάδα ποδοσφαίρου των αγοριών ακολούθησε το… παράδειγμα της περσινής ομάδας του Λυκείου Ασβεστοχωρίου φτάνοντας στον τελικό του ομίλου της ύστερα από τρεις νίκες (εκτενής αναφορά σε προηγούμενα ρεπορτάζ http://www.asvestohori.gr/?p=3809).

Αξιόλογη παρουσία είχε και η ομάδα μπάσκετ των αγοριών αφού πέρασε εύκολα στο δεύτερο γύρο, όπου ηττήθηκε «στον πόντο» από το 1ο Λύκειο Τούμπας ύστερα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι που τίμησε τη φιλοσοφία του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ευχόμαστε του χρόνου να υπάρχει ανάλογη συνέχεια!

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Λύκειο: Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.