Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου Ασβεστοχωρίου

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου Ασβεστοχωρίου


Στιγμιότυπο των πανηγυρισμών

Στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς για το πρώτο γκολ

Το κατόρθωμα της περσινής ποδοσφαιρικής ομάδας του Λυκείου Ασβεστοχωρίου, που έφτασε μετά από αλλεπάλληλες νίκες μέχρι τον τελικό του ομίλου της στο πρωτάθλημα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αισιοδοξούν να επαναλάβουν οι ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στη φετινή αντίστοιχη ομάδα. Αυτό φάνηκε από το πάθος και τη διάθεση για τη νίκη που επέδειξαν στο πρώτο παιχνίδι τους με το 1ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης το οποίο απέκλεισαν νικώντας το με 2-1. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γριζόπουλος και Αδαμάκος.

Η ομάδα του Λυκείου της κωμόπολής μας στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκε με τους: Γιώργο Μούτσα, Περικλή Δόση, Αιμίλιο Σύρα, Γιάννη Κοπαϊδη, Γιάννη Παπουτσή, Νίκο Αδαμάκο, Θοδωρή Μπάουζερ, Αποστόλη Ζυλάλι, Σταύρο Κυζιρίδη, Νικηφόρο Γριζόπουλο, Αλέξανδρο Γεωργιάδη, Δημήτρη Κρίκο,
Νίκο Καμπέρη, Κώστα Ιντζέ.

Στην επόμενη φάση το Λύκειο Ασβεστοχωρίου θα αντιμετωπίσει την προσεχή Δευτέρα 10 Μαρτίου, στις 9.45 το πρωί, στο γήπεδο του Αγίου Παύλου, το Ανατόλια.

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Λύκειο: Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.