Στα “λευκά” το Ασβεστοχώρι – Δεν λειτούργησαν τα σχολεία

Η κακοκαιρία που πλήττει σχεδόν όλη την Ελλάδα, έπληξε και το Ασβεστοχώρι,  το οποίο από χθες το βράδυ «έχει ντυθεί στα λευκά». Εξαιτίας του χιονιού δε λειτούργησαν σήμερα τα σχολεία της κωμόπολής μας.

Είναι άξιον απορίας, πάντως, τι συνέβη και δεν κατάφεραν τα συνεργεία του δήμου “να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς και ασφαλείς”, ώστε να πάνε οι μαθητές στα σχολεία, όπως τον περασμένο μήνα, οπότε ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου της 9ης Ιανουαρίου, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του δήμου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

 «Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους εργαζόμενους του δήμου. Με την οργάνωση και τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλο το βράδυ της Παρασκευής, κράτησαν τους δρόμους του δήμου μας ανοικτούς και ασφαλείς για τους δημότες. Χάρη σε αυτούς λειτουργούν σήμερα κανονικά όλα τα σχολεία και τα νοσοκομεία του δήμου μας».

Περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα δηλώσει ο κ. Καϊτεζίδης, σχετικά με τους λόγους που δε λειτούργησαν σήμερα τα σχολεία στο Ασβεστοχώρι… Αυτή τη φορά, δηλαδή, οι εργαζόμενοι δεν επέδειξαν “τη μαχητικότητα”, που είχαν επιδείξει τον Ιανουάριο, για να διατηρήσουν τους δρόμους ανοιχτούς ή απλώς επρόκειτο τότε για δηλώσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα του δημάρχου;

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονται



Powered by WordPress.