«Οι Αγροίκοι» του Κάρλο Γκολντόνι από τη Θεατρική Ομάδα «ΜΗΧΑΝΗ»

Στιγμιότυπο από προηγούμενη θεατρική παράσταση της “ΜΗΧΑΝΗΣ”

Το θεατρικό έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Οι Αγροίκοι» θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «ΜΗΧΑΝΗ» την προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ά Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου.
Το έργο εξελίσσεται σε μέρες καρναβαλιού στη Βενετία το 1740, όπου τέσσερις Βενετσιάνοι αστοί, αυταρχικοί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους, τους απαγορεύουν κάθε συμμετοχή στις κοινωνικές συναναστροφές και διασκεδάσεις της εποχής.
Η ιστορία αναπτύσσεται μέσα από τη σύγκρουση των δυναμικών χαρακτήρων των ηρωίδων με τους άκαμπτους άνδρες τους. Οι γυναίκες χειραφετούνται, αντιδρούν. Οι μονόχνοτοι “αγροίκοι” υποχωρούν, μετά τη λογική και μετρημένη παράθεση επιχειρημάτων μιας από τις ηρωίδες να μη σταθούν, από πείσμα και μόνο, εμπόδιο στο γάμο των παιδιών τους.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα, Θέατρο, Πολιτισμός, Ψυχαγωγία. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.