Υλικά:
1 Μπέικιν Πάουντερ
1 κιλό Κολοκυθάκια πράσινα χοντρά
1 Γάλα Εβαπορέ αδιάλυτο
200 γραμμάρια Βιτάμ
Μισό κιλό Τυρί Φέτα
4 Αυγά
200 γραμμάρια Φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση:
Βουτυρώνουμε το ταψί που πρέπει να είναι διαμέτρου 30 εκατοστών (τριαντάρι).
Πασπαλίζουμε με τη μισή Φρυγανιά.
Σε ένα μπολ τρίβουμε το κολοκύθι και το αφήνουμε να φύγουν τα υγρά του.
Κόβουμε το βιτάμ σε μικρά κομματάκια, ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί.
Το καλύπτουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά και το ψήνουμε σε θερμαινόμενο φούρνο στους 200 βαθμούς επί 35 – 40 λεπτά.
Το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει, το τεμαχίζουμε και το σερβίρουμε.