ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Λιστίκες (Τσιρόνια)
1,5 κιλό Πράσα
1 φλιτζάνι του τσαγιού Λάδι
2 – 3 κουταλάκια του γλυκού Πιπέρι Κόκκινο
Λίγο Αλάτι
Λίγο Νερό
Λίγο Πιπέρι Μαύρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αχνίζουμε τα πράσα σε έναν ταβά (κοντή κατσαρόλα).
Τα τσιγαρίζουμε με το λάδι και το κόκκινο πιπέρι.
Ρίχνουμε το νερό, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.
Βάζουμε και τα ψάρια που βράζουν επί 10 – 15΄.
Τα σερβίρουμε με λεμόνι.