Την Κυριακή 8 Μαΐου ο ετήσιος Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ασβεστοχωρίου

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα

Τον καθιερωμένο ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου για αθλητές όλων… των ηλικιών διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαΐου (γιορτή της μητέρας), στις 11 το πρωί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ασβεστοχωρίου, με σημείο εκκίνησης τον αύλειο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να λάβουν μέρος σ΄ αυτόν παιδιά όλων των σχολείων του δήμου μας, χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους και την τάξη στην οποία φοιτούν και ενήλικες συνδημότες μας (άνδρες και γυναίκες).

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προβληθεί και να ενισχυθεί η αγωνιστική διάθεση των νέων, η ευγενής άμιλλα και ο ανταγωνισμός.

Στους πρώτους νικητές ανά κατηγορία θα απονεμηθούν κύπελλα και στους δεύτερους και τρίτους μετάλλια.

Μετά το πέρας του αγώνα, θα γίνει κλήρωση για δύο ποδήλατα, στην οποία θα συμμετάσχουν – αυτόματα με βάση τον αριθμό συμμετοχής τους – όλοι οι αγωνιζόμενοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών, Επίκαιρα θέματα, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονται



Powered by WordPress.