21η Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων στο Ασβεστοχώρι

Πρόσκληση 21ης Χορωδιακής Συνάντησης

Περισσότεροι από 250 μικροί καλλιτέχνες – χορωδοί, θα συμμετάσχουν στη 21η Χορωδιακή Συνάντηση Δημοτικών Σχολείων που πραγματοποιείται την Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 8 το βράδυ στην αυλή των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου.

Ο μεγάλος αριθμός μαθητών – χορωδών που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη συνάντηση, δείχνει περίτρανα και την επιτυχία του θεσμού.

Η Χορωδιακή Συνάντηση του Ασβεστοχωρίου, είναι η μοναδική στην Ελλάδα που δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Οι μικροί καλλιτέχνες που θα «παρελάσουν» από τη σκηνή, θα παρουσιάσουν προγράμματα που αποτελούνται κυρίως από ελληνικά έντεχνα και παραδοσιακά χορωδιακά τραγούδια.

Στο τέλος της κάθε βραδιάς, όλες οι χορωδίες της ημέρας θα τραγουδήσουν ένα ομαδικό κομμάτι.

Στιγμιότυπο από την περσινή συνάντηση

                         Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση

Στόχος της Συνάντησης, στην οποία συμμετέχουν χορωδίες δημόσιων Δημοτικών Σχολείων, είναι η προβολή του χορωδιακού έργου τους. Επίσης, δίδεται η ευκαιρία στους μικρούς χορωδούς να γνωρίσουν, ακούγοντας τις άλλες χορωδίες που συμμετέχουν, το έργο που επιτελείται σε άλλα σχολεία, παρουσιάζοντας συγχρόνως τη δουλειά τους.

Οι χορωδίες που παίρνουν μέρος στη φετινή 21η Συνάντηση είναι:

Τρίτη 19 Απριλίου: Μαθητικές χορωδίες, 2ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου.

Τετάρτη 20 Απριλίου: Μαθητικές χορωδίες, 17ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας Λάρισας, 4ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης, Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου.

Η είσοδος στη Συνάντηση είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικό: Δραστηριότητες, Επίκαιρα θέματα, Πολιτισμός. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.