1ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου

1ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου

“Αν χορτάσατε κάποιους από τους ήρωες που έχετε στο σπίτι σας και ζητάτε κάτι καινούργιο, φέρτε τα παλιά σας βιβλία στο 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, που διοργανώνει ο Σύλλογός μας το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου για να τα ανταλλάξετε με βιβλία άλλων μαθητών!” Με την ευρηματική αυτήν προτροπή – πρόσκληση καλεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου, όχι μόνον τα μέλη του αλλά όλους τους κατοίκους της κωμόπολης και των γύρω περιοχών να σπεύσουν σήμερα (Σάββατο) και αύριο (Κυριακή) στην αυλή ή αν δεν βοηθήσει ο καιρός στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και να συμμετάσχουν στις  διήμερες αυτές εκδηλώσεις Πολιτισμού, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Απλά φέρνοντας μαζί τους ένα, δύο ή όσα βιβλία έχουν διαβάσει και δεν προτίθενται να ξαναδιαβάσουν και να τα… ανταλλάξουν με άλλα που θα φέρουν άλλα παιδιά ή γιατί όχι και… μεγάλοι.

Οι διοργανωτές, έχουν εμπλουτίσει το διήμερο αυτό του “Ανταλλακτικού Παζαριού Βιβλίου” και με ουκ ολίγες άλλες εκδηλώσεις, όπως “Εργαστήριο Σελιδοδείκτη”, “Κυνήγι θησαυρού με τον Πήτερ Παν” από την “Ομάδα Esθήτα”, “Bazaar Βιβλίου”, “Αφήγηση Παραμυθιού” από την Ανθή Θάνου και “Παράσταση Καραγκιόζη” από τον Νικόλα Κουλέλη.

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων,  και τις δύο ημέρες θα είναι στις 5 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν καφέ για όλους!

Στόχος των διοργανωτών, όπως δήλωσε η Βίκυ Τούση (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, είναι οι εκδηλώσεις αυτές να γίνουν θεσμός. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι οι εκδηλώσεις να στεφθούν από επιτυχία. Και για να συμβεί αυτό απαιτείται η παρουσία όλων μας σ’ αυτές, έχοντας, μάλιστα, μαζί μας τουλάχιστον ένα βιβλίο για ανταλλαγή…

                                                                                                            Νίκος Γιώτης

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικό: Δραστηριότητες, Επίκαιρα θέματα, Πολιτισμός, Προαναγγελίες, Ψυχαγωγία. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.