Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Πανσέληνος στο Ασβεστοχώρι

Πανσέληνος στο Ασβεστοχώρι

Ξεχωριστή μέρα το  Σάββατο 29 Αυγούστου. Ή μάλλον ξεχωριστό θα είναι το βράδυ του αφού πρωταγωνιστής αυτής της βραδιάς θα είναι το ολοστρόγγυλο χιλιοτραγουδισμένο, ερωτικό, αυγουστιάτικο φεγγάρι, που γεμίζει με φως την ωραιότερη νύχτα του χρόνου, την πανσέληνο του Αυγούστου!
Πολλοί είναι εκείνοι που το περιμένουν με λαχτάρα, για να απολαύσουν το τοξοειδές… ταξίδι του από την ανατολή προς τη δύση.
Το προσεχές Σάββατο, λοιπόν, οπότε είναι το “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι 2015” είναι μια βραδιά με πάρα πολλές μουσικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Μία από τις εξαιρέσεις, δυστυχώς, αποτελεί το Ασβεστοχώρι αφού ούτε φέτος ο Δήμος ή κάποιος άλλος φορέας μερίμνησε ώστε να πραγματοποιηθεί κάποια μουσική εκδήλωση.

Μοναδικό το ηλιοβασίλεμα από τον Προφήτη Ηλία

Μοναδικό το ηλιοβασίλεμα από τον Προφήτη Ηλία

Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα testasv.local προτείνει στους αναγνώστες της, να μεταβούν από το σούρουπο στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία και να παρακολουθήσουν αρχικά το ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια το αυγουστιάτικο φεγγάρι, με την ελπίδα ανάμεσά τους να είναι και ορισμένοι με μουσικά όργανα, που θα συμβάλλουν ώστε να γίνει η παρουσία όλων πιο ευχάριστη.

Καλό θα είναι, βέβαια, το εξωκλήσι να είναι ανοιχτό εκείνο το βράδυ, για όσους θέλουν να προσκυνήσουν…

                                                                                                                    Νίκος Γιώτης

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.