Εξυπηρέτηση των πολιτών από την Αποκεντρωμένη Υπηρεσία Ασβεστοχωρίου ενόψει της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος

Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, ενόψει της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου, εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα λειτουργίας των υπηρεσιών του με σκοπό την ενημέρωση και τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αποκεντρωμένη Υπηρεσία του Ασβεστοχωρίου (Παλιό Δημαρχείο – Δημοκρατίας 1) θα παραμείνει ανοικτή το Σάββατο 4 Ιουλίου από τις 8:00 μέχρι τις 24:00 και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 από τις 6:30 μέχρι το πέρας της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Οι δημότες θα ψηφίσουν, όπως και όλοι οι εκλογείς της χώρας, στα ίδια εκλογικά τμήματα που ψήφισαν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης που βρίσκεται στην Αποκεντρωμένη Υπηρεσία του Ασβεστοχωρίου κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες θα εκδίδει:

  1. Πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας.
  2. Πιστοποιητικά παραλειφθέντων εκλογέων από τους εκλογικούς καταλόγους.
  3. Πιστοποιητικά για έκδοση ταυτότητας

Παράλληλα θα εξυπηρετούνται οι πολίτες για τυχόν μεταβολές και θα δίνονται πληροφορίες εκλογικού καταλόγου.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Αποκεντρωμένης Υπηρεσίας του Ασβεστοχωρίου: 2313302021, 2313302023

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.