Σημαντική επιτυχία του Β3 του Λυκείου Ασβεστοχωρίου – Project του με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό κέρδισε το 1ο βραβείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία του Ασβεστοχωρίου, τα αποτελέσματα της οποίας συνήθως είναι ορατά σε διάφορους τομείς.

Φαίνεται πως τα γεγονότα “σχολικού εκφοβισμού” που κατά διαστήματα συγκλονίζουν τη χώρα ευαισθητοποίησαν μαθητές του Β3 τμήματος του Λυκείου Ασβεστοχωρίου (1ου ΓΕΛ Χορτιάτη). Αποφάσισαν, λοιπόν, να ενεργοποιηθούν δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν πέντε από αυτούς, και να συμμετάσχουν με αυτό στο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο: “Εμπειρίες από την τάξη και το διάλειμμα” και μάλιστα στην πιο απαιτητική κατηγορία, τη μουσική σύνθεση, όπου κατέκτησαν το 1ο βραβείο!

Το διαγωνισμό διοργάνωσε το Γραφείο Αγωγής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Σχολείο.
Οι μαθητές οι οποίοι υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Κυριακής Δεληνάσιου δημιούργησαν το βίντεο που βραβεύτηκε, ήταν οι: Μαρία Μπασδέκη, Γιάννης Κεπαπτσίδης, Βασίλης Παπαδάκης, Θωμάς Ντινόπουλος, Δημήτρης Μάστορης. Σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Ακολουθεί το βραβευμένο βίντεο:

 

Νίκος Γιώτης

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα, Λύκειο: Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονται



Powered by WordPress.