Επετειακή εκδήλωση την Τρίτη, για την 25η Μαρτίου

Επετειακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 24 του μήνα, στις 7.30 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού Ασβεστοχωρίου (πρώην Κοινοτική Αίθουσα).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ιστορική αναδρομή από τον εκπαιδευτικό, Παντελή Τερεζάκη, και στη συνέχεια η μεικτή χορωδία Ασβεστοχωρίου και η χορωδία της Ενοριακής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου θα τραγουδήσουν επετειακά τραγούδια.

Τη «σκυτάλη» θα πάρουν χορευτικά συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Ειδικότερα, θα χορέψουν τα εξής χορευτικά: το Τμήμα Ενηλίκων Ασβεστοχωρίου του Κ.Ε.Π.Α.Π., το Τμήμα Χορτιάτη Κ.Ε.Π.Α.Π. , του Μουσικοχορευτικού – Λαογραφικού Συλλόγου Ασβεστοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ασβεστοχωρίου, της Ενοριακής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Γέφυρας “Άγιος Γεώργιος”, του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλύρου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Κυριαζή – Σιββά.

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επέτειοι - Εκδηλώσεις Μνήμης, Επίκαιρα θέματα, Πολιτισμός, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.