Εντυπωσιακή η πορεία της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών του Λυκείου Ασβεστοχωρίου

DSCN0066 (1)

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, η ομάδα Βόλεϊ κοριτσιών του Λυκείου Ασβεστοχωρίου (1ο ΓΕΛ Χορτιάτη), έφτασε ως τα ημιτελικά του σχολικού πρωταθλήματος της Διεύθυνσης που ανήκει, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 52 ομάδες.

Τα κορίτσια της κωμόπολής μας, αφού νίκησαν διαδοχικά τις αντίστοιχες ομάδες, του Αρσάκειου, του 7ου Λυκείου, του 30ου Λυκείου και του Πειραματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, κατέκτησαν την 1η θέση στον όμιλό τους και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς της Διεύθυνσης. Δηλαδή στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της.

Στον ημιτελικό, αντιμετώπισαν το 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, μία ομάδα που ήταν «στα μέτρα τους», από την οποία μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, έχασαν, στις λεπτομέρειες, με 2-1 σετ και αποκλείστηκαν.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες – αθλήτριες του Λυκείου μας για την εντυπωσιακή αυτή πορεία τους, που δείχνει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται και στον τομέα αυτόν στο σχολείο.

Επίσης, με την πορεία τους διατήρησαν της παράδοση του Ασβεστοχωρίου, σύμφωνα με την οποία η κωμόπολή μας διακρίνεται τις τελευταίες δεκαετίες στο βόλεϊ γυναικών, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της ομάδας της Νέας Γενεάς στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Λύκειο: Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.