Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Leader από την ΑΝΕΘ, στη Δημοτική Κοινότητα Ασβεστοχωρίου

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος Leader στο νομό Θεσσαλονίκης που αφορά στην επιλέξιμη περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη διοργανώνει η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΑΝΕΘ) για τους ενδιαφερόμενους αγρότες, ιδιώτες και επιχειρηματίες.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Ασβεστοχωρίου. Υλοποιείται στο πλαίσιο της 4ης πρόσκλησης του εν λόγω ευρωπαϊκού προγράμματος με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και των φορέων της περιοχής παρέμβασης. Οι βασικές κατηγορίες δράσεων αφορούν σε επιχειρήσεις:
• μεταποίησης γεωργικών προϊόντων,
• παροχής υπηρεσιών,
• παραγωγής ειδών διατροφής μετά την 1η μεταποίηση,
• βιοτεχνικές μονάδες και
• δικτύωση ομοειδών ή συμπληρωματικών επιχειρήσεων.
Στη διάρκεια της συνάντησης, στελέχη της ΑΝΕΘ θα αναλύσουν τους στόχους και το περιεχόμενο του τοπικού προγράμματος και στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση της διαδικασίας αξιολόγησης, ένταξης και παρακολούθησης της υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων των δικαιούχων του προγράμματος.

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα, Θέσεις Εργασίας, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.