Στα “λευκά” το Ασβεστοχώρι

DSC_1885[1]

Όσο κι αν ορισμένοι κάτοικοι του Ασβεστοχωρίου – και όχι μόνο – και κυρίως τα μέλη της χορωδίας του (που τραγούδησαν και φέτος το γνωστό εορταστικό τραγούδι) επιθυμούσαν να περάσουν τα Χριστούγεννα με… χιόνια στο καμπαναριό, αυτό δεν συνέβη. Ίσως όμως να ζήσουν την εμπειρία της χιονισμένης Πρωτοχρονιάς, αφού η συνεχής από το πρωί χιονόπτωση στην κωμόπολή μας, είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να “ντυθεί στα λευκά”. Η κυκλοφορία στους δρόμους του για πεζούς και οχήματα γίνεται με μεγάλη δυσκολία, ενώ οι φωνές των παιδιών ακούγονται σε πολλές γειτονιές, αφού παίζουν χιονοπόλεμο.

DSC_1886[1]

Ήδη εμφανίστηκε και η πρώτη αλατιέρα του δήμου, αλλά παράλληλα και οι πρώτες γκρίνιες κατοίκων, που εκφράζουν ανησυχίες ότι το βάρος του αποχιονισμού θα πέσει και αυτή τη φορά στο Χορτιάτη, όπου συνήθως μεταβαίνουν για ρεπορτάζ τα τηλεοπτικά συνεργεία, με αποτέλεσμα να δίδεται έμφαση, από τους δημοτικούς μας “άρχοντες” εκεί, για… ευνόητους λόγους!

Νίκος Γιώτης

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.