Νέα διάκριση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου – Του απονεμήθηκε η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

europeanqualitylabel

Με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας βραβεύτηκε πρόσφατα το eTwinning πρόγραμμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Landmarks and Monuments».
Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Στήριξης και αποτελεί την αναγνώριση  του υψηλού επιπέδου των eTwinning δραστηριοτήτων των σχολείων. Στο μήνυμα προς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «Landmarks and Monuments». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο».

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη τιμητική διάκριση υπήρξε και πέρσι για το συγκεκριμένο σχολείο (http://www.asvestohori.gr/?p=3427).

Συνομιλία με μαθητές από τη Σουηδία στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius

Συνομιλία με μαθητές από τη Σουηδία στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius

Το e-Twinning (www.etwinning.net) είναι μια ευρωπαϊκή δράση του προγράμματος Erasmus+, στο πλαίσιο της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες συνεργάζονται, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), αποκομίζοντας παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Η δράση, η οποία διανύει εννιά χρόνια επιτυχούς πορείας, παροτρύνει τους μαθητές από τις χώρες της Ευρώπης να γνωριστούν, να έρθουν σε επαφή με ένα διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον, να αναπτύξουν διαπολιτισμική συνείδηση και παράλληλα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στις Τ.Π.Ε. και την αγγλική γλώσσα.

logo 1

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές-τριες και τους εκπαιδευτικούς του συγκεκριμένου σχολείου, που ασχολήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια με το θέμα των Ορόσημων και Μνημείων στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius.

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικό: Δραστηριότητες, Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.