Εκδρομή της Χορωδίας Ασβεστοχωρίου στις Πρέσπες

Αναμνηστική φωτογραφία των χορωδών στον Άγιο Αχίλλειο

Αναμνηστική φωτογραφία των χορωδών στον Άγιο Αχίλλειο

Η καθιερωμένη εκδρομή των μελών της Χορωδίας Ασβεστοχωρίου, με τα χρήματα που συγκέντρωσαν τραγουδώντας την παραμονή Χριστουγέννων στις γειτονιές της κωμόπολης το “Χιόνια στο Καμπαναριό”, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Φέτος οι χορωδοί επέλεξαν να μεταβούν στις Πρέσπες καθώς και σε άλλα αξιοθέατα της γύρω περιοχής.

Τα μέλη της χορωδίας επισκέφτηκαν διαδοχικά, τον Άγιο Γερμανό, τον Άγιο Αχίλλειο (νησάκι στη Μικρή Πρέσπα που συνδέεται με τη στεριά με γέφυρα), τους Ψαράδες όπου γευμάτισαν και διασκέδασαν τραγουδώντας φυσικά (κάτι που έκαναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής τους), και στην επιστροφή την πόλη της Φλώρινας.

Εντυπωσιακή είναι η θέα από το λόφο του Άγιου Αχίλλειου, την οποία απόλαυσαν οι εκδρομείς

Εντυπωσιακή είναι η θέα από το λόφο του Άγιου Αχίλλειου, την οποία απόλαυσαν οι εκδρομείς

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως εκτός από τους χορωδούς στην εκδρομή συμμετείχαν και 100 περίπου φίλοι της Χορωδίας, οι οποίοι γέμισαν δύο ακόμη λεωφορεία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της Χορωδίας για την άρτια διοργάνωση και αυτής της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Χορωδίας, Επίκαιρα θέματα, Ρεπορτάζ, Ψυχαγωγία. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.