Απομακρύνθηκε το “ξεχασμένο” κοντέινερ από την αυλή των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου

DSC_1810

Τελικά η κινητοποίηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων και κηδεμόνων, των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου έπιασε τόπο. Οι αλλεπάλληλες επιστολές των παιδιών προς τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, με αίτημα την απομάκρυνση του “ξεχασμένου” κοντέινερ με δύο παλιές λυόμενες αίθουσες που παρέμενε στην αυλή του σχολικού τους συγκροτήματος, χωρίς να χρησιμοποιούνται από κανέναν, μετά τη μεταστέγαση του Γυμνασίου και του Λυκείου, μάλλον ευαισθητοποίησαν τον κ. Καϊτεζίδη, ο οποίος μερίμνησε ώστε να απομακρυνθεί.

Ο φακός του testasv.local απαθανάτισε την… επιχείρηση απομάκρυνσης του κοντέινερ με τις λυόμενες αίθουσες.

Η πρώτη αίθουσα φορτώθηκε στο φορτηγό...

Η πρώτη αίθουσα φορτώθηκε στο φορτηγό…

...και οδεύει προς την έξοδο της αυλή των σχολείων

…και οδεύει προς την έξοδο της αυλής των σχολείων

Ο χώρος κάτω από το κοντέινερ είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και ορθώς γονείς και εκπαιδευτικοί έλεγαν πως το κοντέινερ αποτελούσε εστία μόλυνσης

Ο χώρος κάτω από το κοντέινερ είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και ορθώς γονείς και εκπαιδευτικοί έλεγαν πως το κοντέινερ αποτελούσε εστία μόλυνσης

DSCN7385

Έτσι απελευθερώθηκε ζωτικός χώρος για τους μαθητές στην αυλή των σχολείων και μπορούν πλέον να παίξουν στα διαλείμματά τους πιο άνετα και γιαυτό όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το πανηγυρίζουν.

Νίκος Γιώτης

 

 

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Δημοτικό: Δραστηριότητες, Επίκαιρα θέματα, Κινητοποιήσεις, Ρεπορτάζ. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.