Παρεούλα πλέον στον… Παράδεισο

Φωτογραφία0395Σε λίγες μέρες (3 Σεπτεμβρίου) συμπληρώνονται δυο χρόνια από τη μέρα που τους συνάντησα στην κεντρική πλατεία του Ασβεστοχωρίου. Καθισμένοι κάτω από τον πλάτανο κουβεντιάζοντας απολάμβαναν τη σκιά του. Η θερμοκρασία ήταν υψηλή, αλλά δεν πήγαν να κλειστούν σε κάποιο χώρο με κλιματιστικό όπως ακριβώς απέναντί τους το ΚΑΠΗ. Προτιμούσαν τη φυσική και όχι την τεχνητή “δροσιά” όπως έλεγε συχνά ο Νίκος Σολωμός.

Αφού τα είπαμε για λίγο συνέχισα για τη δουλειά μου. Προηγουμένως όμως απαθανάτισα εκείνη την όμορφη εικόνα και τη “μοιράστηκα” με τους αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας (http://www.asvestohori.gr/?p=1674).

Η συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάρτηση του άρθρου εκείνου, ίσως βρει τους δύο φίλους πάλι μαζί. Όχι πλέον στο Ασβεστοχώρι, αφού έφυγαν για πάντα από κοντά μας. Ο Νίκος Σολωμός τον περασμένο Φεβρουάριο και ο Παναγιώτης Σίππας στις 20 Αυγούστου. Ίσως, όμως, να ξαναβρεθούν και να κάνουν παρεούλα στον… Παράδεισο.

Νίκος Γιώτης

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονται


Ένα Σχόλιο