Συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο

DSC_1087

 

Με 32 θέματα στην Ημερήσια Διάταξή του συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Ιουλίου, στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στο Πανόραμα (Σαμανίδη 21), το Δημοτικό Συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου ΠΚΝΤΜΕ του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΑΙΟΡΕΜΑΤΟΣ» αρ.μελ.: 3/2010

 

 

Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου «Αναβάθμιση-διαπλάτυνση Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από Α/Κ Κ12 έως τον Α/Κ Θέρμης» της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε.

 

 

Η τροποποίηση υψομέτρων στον πεζόδρομο της οδού Ολυμπιάδος με σκοπό την πρόσβαση της επικείμενης ιδιοκτησίας.

 

 

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Επισκευή δύο βενζινοκίνητων κρουστικών μηχανημάτων» με αρ.μελ. 88/2013

 

 

Αίτηση αναδόχου για παράταση προθεσμίας

 

Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους για το έργο:

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – ΚΑΠΗ ΣΤΟ ΟΤ Γ 164 » με αριθ. Μελ. 90/2013

 

 

Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους για το έργο: «Κατασκευή τμημάτων οδών μεταξύ των ΟΤ25, ΟΤ26 και ΟΤ17 στην ΤΚ Εξοχής»

 

  Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής της Προμήθειας « Υλικά Εξοπλισμού Οδών για Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας έτους 2013»ΑΝΑΔΟΧΟΣ : «ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ – Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.»

 

 

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Εσόδων – Εξόδων B ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2014 (περιόδου 1/1/2014 – 30-06-2014)»

 

 

«8η Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2014 και ψήφιση πιστώσεων».

 

 

« Αποδοχή πρότασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών

Διαφορών και έγκριση των Πρακτικών αυτής (3-6-2014) από το Δημοτικό Συμβούλιο».

 

« Αποδοχή πρότασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών

Διαφορών και έγκριση των Πρακτικών αυτής (8/7/2014) από το Δημοτικό Συμβούλιο».

 

Τροποποίηση της υπ΄αρθμ. 118/2014απόφασης του Δημ. Συμβουλίου

  Έγκριση της 130/2-7-2014 απόφασης της Δ.Ε.Υ.Α. Πυλαίας Χορτιάτη που αφορά στο δάνειο που έχει λάβει από την Τράπεζα Πειραιώς

 

  Αλλαγή πηγής χρηματοδότησης για την πληρωμή τμήματος του εργου « Διαμόρφωση κεντρικής πλατείας και ενδοδημοτική οδοποιία ΤΔ Φιλύρου» αρ. μελ. 16/09.

 

 

Εκμίσθωση ακινήτων της δ.κ. Πανοράματος με σκοπό την καλλιέργεια.

 

 

Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ»

 

  Εντολή μεταφοράς ΣΑΤΑ 2014 για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων έτους 2014

 

  Αναμόρφωση προϋπολογισμού – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2014 
 

6η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

  Κύρωση Μνημονίου Συνεργασίας του Δήμου με το ΕΚΔΔΑ

 

 

Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους για το έργο «Κατασκευή δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε κοινόχρηστους χώρους»

 

 

 

Έκδοση Κανονιστικής Απόφασης σχετικά με « Προσωρινή, πιλοτικού χαρακτήρα Τοπική Κυκλοφοριακή Ρύθμιση Ισχύος ΕΞΙ (6) μηνών στην Δημοτική Ενότητα ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Μονοδρόμησης τμήματος οδού ΧΑΡΑΛ. ΓΑΛΑΝΟΥ, από οδό ΑΠ. ΣΑΜΑΝΙΔΗ έως και προς ανώνυμη οδό, προ της οδού ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ »

 

 

Συγκρότηση επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους για το έργο «Διάνοιξη , Διαμόρφωση και συντήρηση οδών στην Τ.Κ. Εξοχής»

 

Αίτηση αναδόχου για παράταση προθεσμίας περάτωσης του έργου «Μελέτη αποχέτευσης οικισμών Δήμου Χορτιάτη»αρ μελ 13/08

 

 

Εγκριση – παραλαβή Μελέτης με τίτλο «Γεωτεχνική μελέτη θεμελίωσης τοιχείου αντιστήριξης της παιδικής χαρά του Ελαιορέματος».

 

Παράταση προθεσμίας περαίωσης έργου «Εργα υποδομής τοπικής κοινότητας Εξοχής (Αγίου Στεφάνου)

 

Συγκρότηση επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους για το έργο «Συντήρηση-Κατασκευή Αθλητικών Εγκαταστάσεων»αρ μελ 14/2014

 

Τροποποίηση της υπ αριθμ 418/2014 απόφασης Δ.Σ.περί συγκρότησης επιτροπών παραλαβής΄έργων

 

Εξέταση αίτησης της Κυρίμη Στυλιανής για παράταση χρόνου ταφής του Κυρίμη Σωτηρίου

 

Εγκριση του εγχειριδίου δαδικασιών της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία ΕΠΙ.ΘΕΣΗ στην οποία συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος,για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Νέοι επιστήμονες απασχόληση και τοπική ανάπτυξη»

 

Αποδοχή 2ης τροποποίησης της πράξης «ΕΞΟΙΝΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ»

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.