Συνεδριάζει την Τετάρτη 25 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο

DSC_1087Με 18 θέματα στην Ημερήσια Διάταξή του συνεδριάζει την Τετάρτη 25 Ιουνίου, στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στo Πανόραμα (Σαμανίδη 21), το Δημοτικό Συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου:«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΔ ΧΟΡΤΙΑΤΗ» με αρ.μελ. «86/2012»

 

«Διαγραφή βεβαιωτικού καταλόγου και ακύρωση της αλλαγή χρήσης 3ους ταφής τάφου σε Οικ. Μονό τάφο της κ. Σουρνοπούλου Ειρήνης και συμψηφισμό μέρους τέλους του τάφου σε τέλος παραχώρησης Μόνιμης Οστεοθήκης».

 

Έγκριση δαπάνης σίτισης Μουσικού Σχολείου Πυλαίας

 

Επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων χρημάτων από εισφορά σε χρήμα της Δ.Ε. Πυλαίας και διαγραφή από χρηματικούς καταλόγους

 

Τροποποίηση της υπ΄ αρθμ. 143/2012 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου

 

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Εσόδων – Εξόδων Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2014 (περιόδου 1/1/2014 – 31-03-2014)»

 

Νέα Έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο Επιλογή Αναδόχου για την «Προβολή, Ενημέρωση, Δημοσιότητα και Διοργάνωση εξειδικευμένων συναντήσεων εργασίας» του έργου «Προώθηση καινοτόμων λύσεων στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και λύσεων ευφυούς χρήσης ενέργειας για έξυπνες πόλεις της Μεσογείου – GRASP» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MED.

 

Ρύθμιση οφειλών από τα δημοτικά τέλη, φόρους κλπ στο πλαίσιο του άρθρου 63 του Ν. 3801/2009.

 

Ακύρωση της υπ’ αριθμ. 248/26-3-2014 απόφασης ΔΣ.

 

Έγκριση απολογισμών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου των πρώην Δήμων Πανοράματος, Πυλαίας και Χορτιάτη για τους πρώτους μήνες λειτουργίας στο έτος 2011 και έως τη συνένωση τους σύμφωνα με το ΦΕΚ 808, τεύχος β΄/2011 με το οποίο συστάθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

 

Συγκρότηση επιτροπών για την παραλαβή προμηθειών.

 

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Όργανα Παιδικών Χαρών & Αστικός εξοπλισμός Ευρύτερης περιοχής Ελαιορέματος.

 

Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Ανταλλακτικά για τη συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου» που αφορούν τη συμπληρωματική σύμβαση 5138/4.2.2014 με την εταιρεία Σ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ.

 

Παράταση της συνολικής προθεσμίας του έργου «Ολοκληρωμένη ανάπλαση ευρύτερης περιοχής Ελαιορέματος»

 

 

Λήψη απόφασης σχετικά τον τρόπο πληρωμής των δαπανών των έργων που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα LEADER

 

Λήψη απόφασης σχετικά με ένσταση του αναδόχου του έργου «Αναβάθμιση και περιβαλλοντική αποκατάσταση χώρου αναψυχής Πάρκου Ασβεστοχωρίου» αρ. μελ. 32/2011

 

Μίσθωση οκτώ μηχανημάτων για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

Εργασία: αποχιονισμός οδικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Χορτιάτη του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονται



Powered by WordPress.