Εκδήλωση στο 2ο Νηπιαγωγείο Ασβεστοχωρίου προς τιμήν της νηπιαγωγού Μάτας Χωματά

  m8[1]

Γράφει η Ελένη Μήτσιου

Στιγμές συγκίνησης και χαράς έζησαν οι περίπου εκατό άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο Ασβεστοχωρίου το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου, λίγες μέρες μετά την λήξη της σχολικής χρονιάς.

Ο λόγος, η γιορτή – έκπληξη που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου για να τιμήσει την αγαπητή διευθύντριά του, Μάτα Χωματά. Η νηπιαγωγός κ. Χωματά, ύστερα από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στο νηπιαγωγείο Ασβεστοχωρίου αποχωρεί φέτος από την ενεργό υπηρεσία.

m3[1]Στη γιορτή παραβρέθηκαν εκτός από τους φετινούς, εξάχρονους πια μαθητές της κυρίας Μάτας και παλιότεροι μαθητές της οι οποίοι είναι τώρα μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου ή και φοιτητές! Παραβρέθηκαν επίσης οι συναδέλφισσες νηπιαγωγοί των δύο νηπιαγωγείων του Ασβεστοχωρίου καθώς και πολλοί γονείς.

Το μικρό foyer του νηπιαγωγείου “γέμισε” από μουσική, αγκαλιές, φιλιά από μικρούς και μεγάλους, δωράκια, λουλούδια, ζωγραφιές, παλιές φωτογραφίες, γέλια και συγκίνηση και πολλές ευχές για το ξεκίνημα ενός νέου δημιουργικού κύκλου στη ζωή της εμπνευσμένης μας δασκάλας. 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα, Νηπιαγωγείο: Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.