Εκδήλωση Επαγγελματικού Σχολικού Προσανατολισμού και “Μαθηματικό Σαφάρι” στο Λύκειο Ασβεστοχωρίου

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου και του Λυκείου Ασβεστοχωρίου.

Ειδικότερα, την Τρίτη 13 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευμα, το 1ο ΓΕΛ και το 1ο Γυμνάσιο Χορτιάτη (Ασβεστοχωρίου) στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: “Ενημέρωση για το Νέο Λύκειο”, στην οποία θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι του Γραφείου Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΚΕΣΥΠ Θέρμης, Πέτρος Τσίντσος και Φωτεινή Κρυσταλλίδου.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαΐου στις 9 το πρωί. Πρόκειται για μία καινοτόμο δραστηριότητα της Μαθηματικής Ερευνητικής Ομάδας ΓΕΛ Ασβεστοχωρίου με τίτλο: “Το Μαθηματικό Σαφάρι”. Ένα μαθηματικό παιχνίδι που η Ομάδα φιλοδοξεί να καθιερωθεί για όλους τους μαθητές του Δήμου μας.

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα, Λύκειο: Δραστηριότητες, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.