Εκδηλώσεις στο Ασβεστοχώρι για τον εορτασμό του πολιούχου του, Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου

DSC00464
Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, στο Ασβεστοχώρι, στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της κωμόπολης, Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.
Την Τρίτη 22 Απριλίου (παραμονή του Αγίου Γεωργίου) στις 6 το απόγευμα θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός και αρτοκλασίες.
Την Τετάρτη, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου από τις 7.30 ως τις 10.30 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνουν αρτοκλασίες και Λιτανεία της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της κωμόπολης, συνοδεία παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων των συλλόγων της, καθώς και μελών του Ιππικού Συλλόγου Ασβεστοχωρίου με τα άλογά τους.
DSC00454Με την κατάληξη της Λιτανείας (γύρω στις 6) στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στο κεντρικό πάρκο του Ασβεστοχωρίου, θα αρχίσουν εορταστικές εκδηλώσεις, με τη συμμετοχή χορωδιών, χορευτικών συγκροτημάτων συλλόγων του Ασβεστοχωρίου και το παραδοσιακό κουρμπάνι. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Εκκλησία - Θρησκευτικές Εκδηλώσεις, Επίκαιρα θέματα, Ιππικός Σύλλογος: Δραστηριότητες, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.