Η ετήσια γιορτή της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Ασβεστοχωρίου

Στιγμιότυπο από την επιμνημόσυνη δέηση

Στιγμιότυπο από την επιμνημόσυνη δέηση

Με μεγάλη προσέλευση κατοίκων του Ασβεστοχωρίου, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών της κωμόπολής μας, πραγματοποίησε, όπως κάθε χρόνο την Κυριακή της Ορθοδοξίας, την ετήσια γιορτή της.

Στην εκδήλωση, αφού τελέστηκε μνημόσυνο για τους ιδρυτές, δωρητές, συνδρομητές και μέλη της Φιλοπτώχου, ακολούθησε ομιλία της προέδρου της Ζωής Μπάγκου – Αργύρα.

 

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα της Φιλοπτώχου από μέλη της στην ετήσια γιορτή της

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα της Φιλοπτώχου από μέλη της στην ετήσια γιορτή της

Στη συνέχεια έγινε λεπτομερής αναφορά στις δωρεές που έγιναν κατά το προηγούμενο έτος προς την Αδελφότητα και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με βράβευση δημοτών από το Ασβεστοχώρι που εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών είναι ο αρχαιότερος σύλλογος του Ασβεστοχωρίου που λειτουργεί σήμερα (ιδρύθηκε το 1906) με μεγάλη προσφορά στις δύσκολες περιόδους που πέρασαν οι κάτοικοί του.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα, Ρεπορτάζ. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.