Στον τελικό η ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου Ασβεστοχωρίου

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου Ασβεστοχωρίου

 Έστω και με αγχωτικές νίκες, όλες με ένα γκολ διαφορά (σε αντίθεση με την περσινή αντίστοιχη ομάδα που προκρινόταν με τεσσάρες και πεντάρες) η ποδοσφαιρική ομάδα του Λυκείου Ασβεστοχωρίου νικώντας διαδοχικά χθες και σήμερα, το Ανατόλια με 1-0 και τον Ευκλείδη με 2-1, έφτασε κι αυτή στον τελικό του ομίλου της. Σ’ αυτόν αύριο (Τετάρτη) στις 11 το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Παύλου, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αριστοτελείου Κολεγίου, η οποία πέρσι σταμάτησε την εκπληκτική πορεία της ομάδας του Λυκείου μας.

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας του Λυκείου της κωμόπολής μας, ότι μπορεί παίζοντας συντηρητικά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της και δίνοντας έμφαση κυρίως στην άμυνα, να νικήσει και τον αυριανό της αντίπαλο, αφού αυτός είναι αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι, μιας και αποφοίτησαν από το σχολείο τους και φυσικά δεν αγωνίζονται πλέον με το Αριστοτέλειο, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Πόποβιτς και Παπαδόπουλος, οι οποίοι έκαναν πέρσι τη μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα μας.

Η ομάδα του Λυκείου της κωμόπολής μας θα στηριχτεί και στο παιχνίδι αυτό στους: Γιώργο Μούτσα, Περικλή Δόση, Αιμίλιο Σύρα, Γιάννη Κοπαϊδη, Γιάννη Παπουτσή, Νίκο Αδαμάκο, Θοδωρή Μπάουζερ, Αποστόλη Ζυλάλι, Σταύρο Κυζιρίδη, Νικηφόρο Γριζόπουλο, Αλέξανδρο Γεωργιάδη, Δημήτρη Κρίκο, Νίκο Καμπέρη, Κώστα Ιντζέ, Στέλιο Ζαλίδα, Ρεάλντο Μπερντούφη.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Λύκειο: Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.