Συνεδριάζει την Τετάρτη 12 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο

Με 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, στις 7 μ.μ., το Δημοτικό Συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη, στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στo Πανόραμα (Σαμανίδη 21) με θέματα:

  ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
 

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών Διάθεσης Απρόβλεπτων Δαπανών του έργου με αριθμ. 102/2013 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο Ασφαλτόστρωση τμήματος εκτός σχεδίου Δ.Κ Ασβεστοχωρίου» 12.323,00€,

 

 

Έγκριση δαπάνης για την απομάκρυνση πέντε(5) ξύλινων κολώνων και μετατόπισης ενός (1) επίτονου της ΔΕΔΔΗΕ, για τις ανάγκες του έργου « Αστική Ανάπλαση του Ο.Τ 72 και του κοινόχρηστου χώρου επί της Δημοτικής οδού Θέρμης – Πανοράματος περιλαμβανομένων των αθλητικών εγκαταστάσεων της Δ.Ε Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη» συνολικού προϋπολογισμού 1.904,46€, και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτής.

 

 

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ηλεκτροφωτισμός κοινόχρηστου χώρου στη γωνία οδών Π. Μελά και Παλαιολόγου» με αρ.μελ. 01/2012 του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

 

Παραχώρηση χρήσης χώρου του πεδίου βολής στη θέση «Βαθύλακος» της Δ.Ε. Πανόραματος.

 

Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας «Συντήρηση Λεβητών κεντρικής Θέρμανσης και Κλιματιστικών μονάδων στα Δημοτικά κτίρια για το 2014-2015».

 

Έγκριση της προμήθειας «Προμήθεια Συμπιεστή για την κλιματιστική μονάδα στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο της ΔΕ Πυλαίας» .

 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ» ΕΤΟΥΣ 2013.

 

 

«Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο « Η καταπολέμηση της λεκτικής βίας και των εγκλημάτων μίσους μέσω της προώθησης της εφαρμογής του νόμου στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας» στον τομέα προτεραιότητας 2.2.3 «Καταπολέμηση των διαφόρων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας » του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

 

 

Έγκριση καταβολής των δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου κ.Καϊτεζίδη Ιγνάτιου στις 4-5/2/2014 στην Αθήνα στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και στο ΥΠΕΚΑ.

 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΝΤΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΚΟΥΔΙΤΣΚΑ.

 

Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής τμηματικής παραλαβής της προμήθειας «Είδη εστίασης».

 

Ανάκληση της υπ ’αριθ. 9/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιβολή προστίμου για διενέργεια αυθαίρετης διαφήμισης στο θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ και επιβολή αυτού στην εταιρεία Ε. Ράππου Α.Ε . ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ

 

 

Διαγραφήποσώναπόχρηματικούςκαταλόγους τελών φύλαξης οστών και τελών περιποίησης και καθαριότητας μνημείων.

 

 

Διαγραφήποσώναπόχρηματικούςκαταλόγους ΤΑΠ.

 

 

« Αποδοχή πρότασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών

Διαφορών και έγκριση των Πρακτικών αυτής (27-2-2014) από το Δημοτικό Συμβούλιο».

 

Διαγραφή οφειλών κατά του Δήμου λόγω παραγραφής τους .

 

 

Λειτουργία τμημάτων στο ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής.

 

«Έγκριση καταβολής ετήσιας εισφοράς 2% υπέρ του Ε.Τ.Α.Α./Τ.Υ.Δ.Θ. (Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων/Τομέας Υγείας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης), επί της ετήσιας αμοιβής 2013 του Δικηγόρου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, ποσού 490,04 Ευρώ».

 

 

«Καταβολή ποσού 452 Ευρώ εις βάρος του κωδικού 00-6053 υπό τον τίτλο “Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων” για καταβολή υπέρ του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης (Τ.Α.Δ.Ι.Θ.) ως ετήσια ασφαλιστική εισφορά έτους 2013 δια τον έμμισθο δικηγόρο του Δήμου Κωνσταντίνο Ν. Παπαδόπουλο».

 

 

Έγκριση εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας «Συντήρηση – Αποκατάσταση Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης 2014-15»

 

 

Αναμόρφωση προυπολογισμού

 

Προμήθεια αυτοκόλλητων για το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (15195).

 

Έγκριση απόφασης 22/2014 του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη περί τροποποίησης ορισμού αντιτίμων παροχής υπηρεσιών επιμορφωτικών πολιτιστικών και αθλητικών τμημάτων της ΚΕΠΑΠ.

 

Επιβολή προστίμου στον εκπρόσωπο του συνδυασμού «ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΧΟΡΤΙΑΤΗ» για διενέργεια παράνομης υπαίθριας

Διαφήμισης.

 

 

«Έγκριση καταβολής των δαπανών μετακίνησης της Τοπικής Συμβούλου κας. Αδάμου Κωνσταντίνας για τις Εκδηλώσεις Μνήμης 70 χρόνια από το Ολοκαύτωμα, στα Καλάβρυτα στις 11-13/12/2013.

 

 

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς και χρησιδανεισμού συλλογής παιδικών παιχνιδιών με σκοπό την ίδρυση και λειτουργία Μουσείου Παιδικού Παιχνιδιού Δήμου Πυλαίας –Χορτιάτη.

 

Ανάκληση της υπ’αριθ. 945/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιπιβολή προστίμου για διενέργεια αυθαίρετης διαφήμισης στην εταιρία «ΜΠΑΛΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ –ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ»

 

 

Ανάκληση της υπ ’αριθ. 946/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιβολή προστίμου για διενέργεια αυθαίρετης διαφήμισης στην εταιρία ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ε Π.Ε (ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ).

 

 

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου με αριθμ. 9/2013 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Συντηρήσεις οδών Δημοτικής Ενότητας Χορτιάτη 2013», προϋπολογισμού 73.400,00€.

 

Έγκριση κατασκευής του έργου της με αριθμ. 22/ 2014 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Μελέτη διαμόρφωσης τμήματος του υπ. αρ. 342 τεμαχίου οριστικής διανομής αγροκτήματος Φιλύρου» προϋπολογισμού 73.362,00 ΕΥΡΩ, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτού.

 

 

«Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου κ.Καϊτεζίδη Ιγνάτιου, στις 25/26-2-2014 στην Αθήνα για συναντήσεις στα Υπουργεία ΠΕ.Κ.Α και Ανάπτυξης και ψήφιση πίστωσης ποσού 231,59€ για την κάλυψη των δαπανών μετακίνησής του.

 

 

Έγκριση κατασκευής του έργου της με αρ. 57/2013 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ (ΚΑΜΑΡΑΣ) ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΡΕΜΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ», προϋπολογισμού 150.000,00 ΕΥΡΩ, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτού

 

 

Τροποποίηση απόφασης 607/2013 περί μίσθωσης χώρου κατάλληλου για χρήση εργοταξίου των Δημοτικών Ενοτήτων Πυλαίας και Πανοράματος.

 

Έγκριση συμβατικών τευχών (προεκτίμησης αμοιβής και συγγραφής υποχρεώσεων) για την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Μελέτη νέου δημοτικού σχολείου στο Φίλυρο».

 

 

Έγκριση συμβατικών τευχών (προεκτίμησης αμοιβής και συγγραφής υποχρεώσεων) για την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Μελέτη πλατείας Εξοχής».

 

 

 

Έγκριση συμβατικών τευχών (προεκτίμησης αμοιβής και συγγραφής υποχρεώσεων) για την ανάθεση μελέτης με τίτλο «Μελέτη Γυμναστηρίου στην Δημοτική Κοινότητα Χορτιάτη».

 

 

Αίτηση αναδόχου για παράταση προθεσμίας περάτωσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2013», αρ. μελέτης 28/2013

 

 

Αίτηση αναδόχου για παράταση προθεσμίας περάτωσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ 2013», αρ. μελέτης 28/2013

 

 

Ένταξη νέων τμημάτων οδών στην εργολαβία με τίτλο «Διαμόρφωση Κεντρικής πλατείας & Ενδοδημοτική οδοποιία Τ.Δ. Φιλύρου» με αριθ.16/2009 μελέτης της Δ.Τ.Υ. προυπολογισμού 1.040.471,08€

 

Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διαμόρφωση κεντρικής πλατείας και ενδοδημοτική οδοποιία ΤΔ Φιλύρου».

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.