Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου το δημοτικό συμβούλιο

 Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξή του, συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 στις 6 μ.μ., το δημοτικό συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη, στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στο Πανόραμα (Σαμανίδη 21).

Αναγνώστες του testasv.local, συνεχίζουν να θέτουν το ερώτημα γιατί ο δήμος μας δε μεριμνά ώστε να μεταδίδονται διαδικτυακά, από το site του, οι συνεδριάσεις του δημοτικού του συμβουλίου, και να τις παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους όσοι ενδιαφέρονται αλλά αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να μεταβούν στο δημαρχείο. Πρόκειται για ανέξοδη για το δήμο ενέργεια και ιδιαίτερα χρηστική, αφού αφενός θα ενημερώνονται οι δημότες άμεσα για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, και αφετέρου θα αξιολογούν τη στάση των εκπροσώπων τους στο δημοτικό συμβούλιο, ανεξάρτητα από την παράταξη που ανήκουν. Στο εξής θα επαναλαμβάνουμε σε κάθε προαναγγελία συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου την πρόταση αυτή με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί.

Τα θέματα της συνεδρίασης της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2014 είναι τα εξής:

Α/Α ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.

«Έγκριση υποβολής πρότασης στην Πρόσκληση 59/24-12-2013 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», άξονα προτεραιότητας 2 «ΤΠΕ και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» για τη χρηματοδότηση της Πράξης με τίτλο «Διαχείριση Σήμανσης και Οδικού Δικτύου».

 

2. Κατάργηση τραπεζικών λογαριασμών των συνενούμενων Δήμων
3.

«Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με συμβιβασμό για το 2014».

 

4.

«Πληρωμή ιδιώτη-μέλους για τη συμμετοχή του σε συνεδριάσεις Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2013».

 

5.

«Ανάκληση της υπ’ αριθ. 359/2011 απόφασης του ΔΣ για επιβολή προστίμου λόγω παράνομων διαφημιστικών κατασκευών στην εταιρία Regency Casino, και επιβολή προστίμου στην εταιρία Domus Τεχνική Διαφημιστική ΕΠΕ»

 

6.

«Ανάκληση της υπ’ αριθ. 188/2011 απόφασης του ΔΣ για επιβολή προστίμου λόγω τοποθέτησης διαφημιστικών λαβάρων στο «ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΝΑΤΙΑ», και επιβολή προστίμου στην εταιρία CULTURE FACTORY ΑΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ»

 

7.

«Διαγραφή από Χρηματικούς Καταλόγους οφειλών του κου ΦΑΧΟΥΡΙ ΟΥΙΛΛΙΑΜ»

 

8. Αναμόρφωση προυπολογισμού.
9. Έκκριση πρακτικού της οικονομικής επιτροπής διαγωνισμού του ανοικτού δημοσίου μειοδοτικού διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την υπ΄ αριθ. 57/2013 διακήρυξη του Δημάρχου για την εργασία «Καθαρισμός και σάρωση οδών και κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
   
Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.