Συνεδριάζει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο

 Με 47 θέματα στην ημερήσια διάταξή του, συνεδριάζει την  Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στις 7 μ.μ., το δημοτικό συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη, στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στο Πανόραμα (Σαμανίδη 21).

Αναγνώστες του testasv.local, συνεχίζουν να θέτουν το ερώτημα γιατί ο δήμος μας δε μεριμνά ώστε να μεταδίδονται διαδικτυακά, από το site του, οι συνεδριάσεις του δημοτικού του συμβουλίου, και να τις παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους όσοι ενδιαφέρονται αλλά αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να μεταβούν στο δημαρχείο. Πρόκειται για ανέξοδη για το δήμο ενέργεια και ιδιαίτερα χρηστική, αφού αφενός θα ενημερώνονται οι δημότες άμεσα για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, και αφετέρου θα αξιολογούν τη στάση των εκπροσώπων τους στο δημοτικό συμβούλιο, ανεξάρτητα από την παράταξη που ανήκουν. Στο εξής θα επαναλαμβάνουμε σε κάθε προαναγγελία συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου την πρόταση αυτή με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί.

Τα θέματα της συνεδρίασης της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2013 είναι τα εξής:

Α/Α ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.

«Έγκριση προμήθειας υγρού καθαριστικού κάδων σύμφωνα με την από 29/11/2013 Τεχνικής Έκθεσης – Περιγραφής του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Δ/νσης Καθαριότητας – Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου ενδεικτικού προϋπολογισμού 2.519,04€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

 

2.

Αίτηση αναδόχου για παράταση προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ (ΚΑΜΑΡΑΣ) ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΡΕΜΑ ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ», με αρ. μελέτης 57/2013 .

 

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη Χορήγησης άδειας λειτουργίας Υπαίθριας Κολυμβητικής Δεξαμενής (πισίνας) εντός του Κολυμβητηρίου της εταιρείας «ΑΣΤΕΡΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ E.Π.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Γεωργίου αρίθ. 9 της περιοχής Πατριαρχικό στην Δημοτική Κοινότητα Πυλαίας.
4. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 242/28-11-2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Πυλαίας – Χορτιάτη από το Δημοτικό Συμβούλιο.
5.

« Αποδοχή πρότασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και έγκριση των Πρακτικών αυτής (14-11-2013) από το Δημοτικό Συμβούλιο».

6.

Έγκριση καταβολής των δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου κ.Καϊτεζίδη Ιγνάτιου και του Προέδρου Δ.Σ. κ. Γεράνη Μιχαήλ στις 3-4/10/2013 στην Αθήνα για συναντήσεις στα Υπουργείο Εσωτερικών, Aνάπτυξης, ΠΕ.ΚΑ., ΟΠΑΔ και ΕΕΤΑΑ.

7.

Έγκριση καταβολής των δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου κ.Καϊτεζίδη Ιγνάτιου και του Προέδρου Δ.Σ. κ. Γεράνη Μιχαήλ στις 16-17/9/2013 στην Αθήνα για συναντήσεις στα Υπουργείο Υγείας, Εσωτερικών και ΠΕ.ΚΑ.

8. Διαγραφή ποσών από χρηματικούς καταλόγους ΤΑΠ.
9. «Διαγραφή από Χρηματικό Κατάλογο τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης οπτικών ινών της CYTAHELLAS ΑΕ».
10. «Αποδοχή πρότασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και έγκριση των από 18/11/2013 πρακτικών αυτής».
11. Διαγραφή από Χρηματικούς Καταλόγους οφειλών της κας ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».
12.

Εξέταση αίτησης της Μουσιάδου Ειρήνης με την οποία ζητά παράταση χρόνου ταφής για τον ενταφιασμένο- στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας Εξοχής του Δήμου μας- Μουσιαδη Αργύριο ».

13.

« Εξέταση αίτησης του Φυσικούδη Αθανασίου με την οποία ζητά παράταση χρόνου ταφής για τον ενταφιασμένο- στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Χορτιάτη του Δήμου μας- Φυσικούδη Απόστολο του Πασχάλη ».

14. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού στην κα ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΑΡΓΥΡΩ».
15. Ορθή επανάληψη της υπ .αρ. 581/2013 Απόφασης ΔΣ.
16.

Έγκριση κατασκευής του έργου της με αριθμ. 107/2013 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο: «Κατεδαφίσεις – Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Δ.Κ. Χορτιάτη», προϋπολογισμού 65.194,00 €, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτού.

17. Έγκριση της εκτέλεσης της εργασίας «Μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη προς απόρριψη στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης».
18.

Συγκρότηση Επιτροπής για την παραλαβή του φυσικού εδάφους για το έργο: «Αναβάθμιση και Περιβαλλοντική Αποκατάσταση Χώρου Δασικής Αναψυχής – Άλσος Φιλύρου» με αριθ. Μελ. 33/2011.

19. Έγκριση μελέτης «Τοποθέτηση 13 υδρομέτρων της ΕΥΑΘ σε πάρκα και νησίδες του Δήμου.
20. Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις .

21.

Αναμόρφωση προυπολογισμού.

22.

Αίτημα του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών για καταβολή ενοικίου και καταμερισμό δαπανών.

23.

Χειμερινές Μουσικές Συναντήσεις 2013 .

24.

Αντικατάσταση μέλους Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής.

25.

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου με αριθ.7/2013 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Συντηρήσεις οδών Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος 2013» προυπολογισμού 73.000,00€.

26.

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών Διάθεσης Απρόβλεπτων δαπανών του έργου με αριθ.μελ. 59/2013 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Κατασκευή τεχνικών έργων 2013 12.609,84€».

27.

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος για την κατασκευή του έργου «Κατασκευές μικρής κλίμακας σε κοινόχρηστους χώρους».

28.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Υλικών εξοπλισμού δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων».

29.

Προμήθεια ανταλλακτικών και εργασία για εκ των υστέρων τοποθέτηση συστήματος αντιεμπλοκής κατα της πέδησης (ABS) σε φορτηγά και απορριμματοφόρο που δεν φέρουν το σύστημα λόγω παλαιότερης γενιάς”.

30.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του υπόλοιπου της προμήθειας «Kάδων απορριμμάτων» .(ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ-HELESI AEBE)

31.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του υπόλοιπου της προμήθειας «Kάδων απορριμμάτων». (SPIDER ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ A.Ε)

32.

Επιβολή προστίμου για διενέργεια αυθαίρετης διαφήμισης στην εταιρία «ΜΠΑΛΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ –ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ».

33.

Επιβολή προστίμου για διενέργεια αυθαίρετης διαφήμισης στην εταιρία ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ε. Π.Ε (ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ).

34.

Επιβολή προστίμου για διενέργεια αυθαίρετης διαφήμισης στην εταιρία «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» .

 

35.

«Γνωμοδότηση για μεταβολές σχολικών μονάδων».

36.

Μείωση μισθωμάτων σχολικών κυλικείων του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

37.

Αποδοχή ποσού και κατανομή.

38.

Παραχώρηση οχήματος στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

39.

«Τροποποίηση της υπ’αριθ. 683/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά χρέωση δικαιώματος βοσκής για αυθαίρετη χρήση έτους 2013».

40.

Παράταση 1ης, 2ης και 3ης ενδεικτικών προθεσμιών του έργου: «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΟΤ 72 ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΡΜΗΣ – ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ»

41.

 Μηδενική χρέωση Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού των κτηνοτροφικών μονάδων των κ.κ. Νικολάου Φράγκου και Νικολάου Αργαλαβίνη κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Ασβεστοστοχωρίου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

42.

Έγκριση Εγκατάστασης Οδοσήμανσης στην συμβολή των οδών ΑΠ. ΣΑΜΑΝΙΔΗ και ΧΑΡΑΛ. ΓΑΛΑΝΟΥ στην Δημοτική Ενότητα ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

43.

Έγκριση μελέτης με αριθμ. /2013 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Ανάθεση Υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας», προϋπολογισμού . €, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτού, ψήφιση πίστωσης.

44.

Πρόταση από εταιρεία Λογισμικού για δωρεά προς τον Δήμο ειδικού προγράμματος ηλεκτρονικής υποδοχής και διεκπεραίωσης αιτημάτων των πολιτών που έχουν σχέση με την καθημερινότητα.

45.

Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων (ΑKKARICKAUD ΤΟΥ SAMIR).

46.

Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων (GANCIKRISTAQ ΤΟΥ LIMAN).

47.  Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για την προμήθεια Τροφίμων και ειδών καθαριότητας για το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης έτους 2013 με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονται



Powered by WordPress.