Συνεδριάζει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο

  Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξή του, συνεδριάζει την  Τετάρτη 11Σεπτεμβρίου 2013 στις 7 μ.μ., το δημοτικό συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη, στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στο Πανόραμα (Σαμανίδη 21).

Αναγνώστες του testasv.local, συνεχίζουν να θέτουν το ερώτημα γιατί ο δήμος μας δε μεριμνά ώστε να μεταδίδονται διαδικτυακά, από το site του, οι συνεδριάσεις του δημοτικού του συμβουλίου, και να τις παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους όσοι ενδιαφέρονται αλλά αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να μεταβούν στο δημαρχείο. Πρόκειται για ανέξοδη για το δήμο ενέργεια και ιδιαίτερα χρηστική, αφού αφενός θα ενημερώνονται οι δημότες άμεσα για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, και αφετέρου θα αξιολογούν τη στάση των εκπροσώπων τους στο δημοτικό συμβούλιο, ανεξάρτητα από την παράταξη που ανήκουν. Στο εξής θα επαναλαμβάνουμε σε κάθε προαναγγελία συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου την πρόταση αυτή με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί.

Τα θέματα της συνεδρίασης της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2013 είναι τα εξής: 

 

Α/Α ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Έγκριση σχεδίου για τον κανονισμό διάθεσης και διαχείρισης των βοσκοτόπων του Δήμου και εισήγηση του θέματος προς το Δημοτικό Συμβούλιο.
2.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Προμήθεια αναλογίου για την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λίτσα Φωκίδη »

3.

Έγκριση μετάβασης εκτός έδρας αντιπροσωπείας του Δήμου στο Βέλγιο από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 19 Οκτωβρίου στο Πλαίσιο του Προγράμματος ‘Ευρώπη για τους πολίτες’ 2007-2013 Μέτρο 1.2- Δίκτυα αδερφοποιημένων πόλεων με τίτλο ‘Ας φανταστούμε ξανά τις πόλεις μας’.

4.

Επιβολή προστίμου για διενέργεια αυθαίρετης διαφήμισης «στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης»

5.

Έγκριση δαπάνης για την σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ,για τις ανάγκες Ηλεκτροδότησης Δημοτικού αναψυκτηρίου στο πάρκο Ασβεστοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Ασβεστοχωρίου προϋπολογισμού 291,35€, και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης αυτής.

6.

Κοπή δύο (2) δέντρων στην οδό Βουλγαροκτόνου στον αριθμό 12 στηνΤοπική Κοινότητα Χορτιάτη λόγω επικινδυνότητας

7.

Κοπή οκτώ (8) δέντρων στο τμήμα της οδού Σταδίου, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Γρηγορίου Ε’, στην Δημοτική Ενότητα Πυλαίας στα πλαίσια κατασκευής του έργο «Ολοκληρωμένη ανάπλαση Ευρύτερης περιοχής Ελαιορέματος»

8.

Εξέταση αίτησης της Κεραμιδά Ελένης με την οποία ζητά παράταση χρόνου ταφής για τον ενταφιασμένο- στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Ασβεστοχωρίου του Δήμου μας- Κεραμιδά Θωμά »

9. Εξέταση αίτησης της Χρυσής Κουκαρούδη με την οποία ζητά παράταση χρόνου ταφής για τον ενταφιασμένο- στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Χορτιάτη του Δήμου μας- Κουκαρούδη Βαϊο του Χρήστου»`
10.

Εγκριση εκτέλεσης εργασίας Ενταξη του Δήμου στο Εθνικό Δημοτολόγιο

11

Υλοποίηση καμπάνιας ευαισθητοποίησης στα δημοτικά σχολεία του δήμου, με θέμα την Αστική Κινητικότητα, από κοινού με τον ΟΑΣΘ.

12

Έγκριση της …../2013 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας-Ζωής που αφορά την έκδοση Κανονιστικής Απόφασης σχετικά με την αναμόρφωση της κυκλοφοριακής σύνδεσης στη συμβολή των οδών Σταδίου με Παλαιολόγου στη Δ.Ε. Πανοράματος

13 «Εξουσιοδότηση υπαλλήλων για υπογραφή των επιταγών του Κληροδοτήματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη».
14

Έγκριση εκτέλεσης εργασίας «Ετήσιας Συντήρησης Μηχανημάτων Γραφείου»

 

15 «Ψήφιση πίστωσης ποσού 6.701,95€ και απόδοση στη «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη» της επιχορήγησης για τους σχολικούς τροχονόμους»

 

16

Κατανομές ποσών για λειτουργικές δαπάνες σχολείων.

 

17

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Προμήθεια και εγκατάσταση αναψυκτηρίου στο Πάρκο Ασβεστοχωρίου»

18

Έγκριση διενέργειας προμήθειας Φωτιστικών εξοικονόμησης ενέργειας στο Δημοτικό Φωτισμό της Δημοτικής Ενότητας Πανοράματος, ενδεικτικού προϋπολογισμού 145.200,00€.

 

 

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.