Υποψήφιος δήμαρχος ο Σταύρος Βούσκας

DSC_0333 Τους τελευταίους μήνες οι συζητήσεις στο Ασβεστοχώρι για την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές το Μάη του 2014, ενός συνδυασμού του οποίου θα ηγείται κάποιος Ασβεστοχωρίτης, με την ελπίδα ότι θα μεριμνήσει στοιχειωδώς για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων της κωμόπολής μας, παίρνουν και δίνουν. Τα ονόματα που ακούγονται κατά διαστήματα είναι αρκετά, αλλά μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τη βούληση της κυβέρνησης να αλλάξει τον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις προσεχείς εκλογές, ο συμπολίτης μας Σταύρος Βούσκας άνοιξε τα χαρτιά του και δήλωσε στο testasv.local, πως θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος. “Ξέρω ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος γιατί αυτοί που διοικούν σήμερα μαζεύουν ψήφους με ψευτορουσφέτια, αλλά εγώ και η ομάδα μου που αποτελείται από πατριώτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το Ασβεστοχώρι αλλά και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, θα παλέψουμε, μακριά από κόμματα, με μόνο όπλο την αλήθεια επειδή είμαστε αγνοί άνθρωποι και όχι επαγγελματίες της πολιτικής…”, δήλωσε.

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε, ήδη την ομάδα του πλαισιώνουν περί τα 20 άτομα από το Ασβεστοχώρι και άλλα τόσα από τις άλλες περιοχές του δήμου.

Όσο για την προεκλογική εκστρατεία του; Αυτή όπως μας είπε θα είναι τόσο πρωτότυπη, που θα “αναγκάσει” και τα κανάλια (TV) να την προβάλλουν πανελλαδικά.

Γνωρίζοντας πόσο αγαπητός και δημοφιλής είναι ο Σταύρος Βούσκας στο Ασβεστοχώρι, πιστεύουμε πως η υποψηφιότητά του δεν θα περάσει απαρατήρητη και είτε εκλεγεί δήμαρχος είτε όχι, σίγουρα θα κάνει αρκετούς υποψήφιους να χάσουν τον… ύπνο τους.

Νίκος Γιώτης

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.