Έπαινος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου για το blog του

ΦΩΤΟ 023Ειδικό έπαινο στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων έλαβε το Blog του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου, http://blogs.sch.gr/dimasves/, στην κατηγορία Νηπιαγωγεία/Δημοτικά.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος», σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) και συμμετείχαν 665 ιστότοποι που διαγωνίζονταν σε 5 κατηγορίες (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, Υποστηρικτές Δομές Εκπαίδευσης, Προσωπικοί Ιστότοποι Εκπαιδευτικών).

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη όλων των ποιοτικών διαδικτυακών τόπων που παρέχουν εκπαιδευτικές-παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του σχολείου της κωμόπολής μας και κυρίως στον διευθυντή του Νίκο Βουδρισλή που έχει την ευθύνη λειτουργίας του ιστότοπου, στον οποίο αναρτώνται ειδήσεις από τις δραστηριότητες των μαθητών και των δασκάλων.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικό: Δραστηριότητες, Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.