Ο Δ. Βούρτσας νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων Γήρατος και Αναπηρίας Ασβεστοχωρίου

 

Στιγμιότυπο από τις αρχαιρεσίες των συνταξιούχων

Αλλαγή σκυτάλης έγινε στην προεδρία του Συνδέσμου Συνταξιούχων Γήρατος και Αναπηρίας Ασβεστοχωρίου, όπου ο Δημήτριος Βούρτσας, διαδέχτηκε στην προεδρία του τον Δημήτριο Δημάκα.

Ειδικότερα κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συνδέσμου, έλαβαν: ο Αστέριος Τουλίκας 119 ψήφους, ο Πιερής Κοϊζής 113, ο Δημήτριος Βούρτσας 88, ο Νικόλαος Τάνης 65, ο Βασίλειος Θεοδωρής, ο Ιωάννης Κοντός και ο Δημήτριος Κρυσταλλάς 25 ψήφους.

Στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο όπου πρόεδρος αναδείχθηκε ο Δημήτριος Βούρτσας, αντιπρόεδρος ο Βασίλειος Θεοδωρής, γενικός γραμματέας ο Νικόλαος Τάνης, ταμίας ο Αστέριος Τουλίκας και μέλη οι Πιερής Κοϊζής, Ιωάννης Κοντός και Δημήτριος Κρυσταλλάς.

Η θητεία της νέας διοίκησης είναι τριετής και τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει ουκ ολίγα, με κυριότερο αυτό της στελέχωσης του υποκαταστήματος του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) με περισσότερους γιατρούς, ώστε να μην υπάρχουν οι τριτοκοσμικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι ασθενείς της κωμόπολής μας. Σ΄ αυτόν τον αγώνα τους απαραίτητη είναι η συνδρομή του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, τον οποίο πρέπει η νέα διοίκηση να βρει τρόπο να ευαισθητοποιήσει – κινητοποιήσει, προκειμένου να απευθυνθεί αρμοδίως για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Νίκος Γιώτης

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.