Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο

 Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 8 το βράδυ, το δημοτικό συμβούλιο Πυλαίας – Χορτιάτη, στο Δημοτικό Κατάστημα που βρίσκεται στο Πανόραμα (Σαμανίδη 21).

Αναγνώστες του testasv.local, συνεχίζουν να θέτουν το ερώτημα γιατί ο δήμος μας δε μεριμνά ώστε να μεταδίδονται διαδικτυακά, από το site του, οι συνεδριάσεις του δημοτικού του συμβουλίου, και να τις παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους όσοι ενδιαφέρονται αλλά αδυνατούν για οποιοδήποτε λόγο να μεταβούν στο δημαρχείο. Πρόκειται για ανέξοδη για το δήμο ενέργεια και ιδιαίτερα χρηστική, αφού αφενός θα ενημερώνονται οι δημότες άμεσα για τις αποφάσεις που λαμβάνονται, και αφετέρου θα αξιολογούν τη στάση των εκπροσώπων τους στο δημοτικό συμβούλιο, ανεξάρτητα από την παράταξη που ανήκουν. Στο εξής θα επαναλαμβάνουμε σε κάθε προαναγγελία συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου την πρόταση αυτή με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί…

Τα θέματα της συνεδρίασης της Τετάρτης 17 Απριλίου είναι τα εξής: 

Α/Α ΘΕΜΑΤΑ

1.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ» ΕΤΟΥΣ 2012.

2. 

«Διαγραφή από Χρηματικό Κατάλογο έτους 2011 οφειλής του κου ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ από πρόστιμο διαφήμισης και εγγραφή του σε νέο Χρηματικό Κατάλογο.

3.

Ορθή επανάληψη για παράταση χρόνου ταφής για Μαστροθανάση Νικόλαο.

4.

Εξέταση αίτησης του Σαχπαζίδη Παύλου με την οποία ζητά παράταση χρόνου ταφής για τον ενταφιασμένο – στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας Εξοχής του Δήμου μας –Σαχπαζίδη Κων/νο.

5.

Εξέταση αίτησης της Τριανταφυλλίδη Δέσποινας με την οποία ζητά παράταση χρόνου ταφής για τον ενταφιασμένο – στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας Εξοχής του Δήμου μας – Τριανταφυλλίδη Ευάγγελο.

6.

Διαγραφή μέρους χρέους λόγω επαναλαμβανόμενης χρέωσης από τον υπ’ αρ.67/17-03-09 χρηματικό κατάλογο.

7.

Έγκριση της προμήθειας «Προμήθεια Ηλεκτρολογικού Υλικού 2013».

8.

Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2013-2014»

9.

Έγκριση της μελέτης «Προμήθεια σπόρων φυτών, δενδρυλλίων».

10.

Τροποποίηση της απόφασης 123/13 για έγκριση της εργασίας «Μυοκτονία-Εντομοκτονία σε κτίρια και χώρους του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη».

11.

Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας «Συντήρηση μηχανημάτων υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου 2013».

12.

Εισήγηση για τη πραγματοποίηση εκδήλωσης-αφιέρωμα στον Φίλιππο Γράψα.

13.

Συζήτηση και λήψη απόφασης δια την έγκριση ή μη xορήγησης στον κο ΤΣΑΧΙΡΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ του Αχιλλέα, επιπρόσθετης ειδικής AΔΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΙΝΤΕΡΝΕΤ), από κατ/μα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – ΙΝΤΕΡΝΕΤ (Μικτό κατ/μα)»’, που βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Πανοράματος, επί της οδού ΚΟΜΝΗΝΩΝ 9

14.

Έγκριση της από 10/04/2013 Τεχνικής Έκθεσης του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων του Δήμου για την «Επισκευή Γεωργικού Ελκυστήρα με ανταλλακτικά» και 2) Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της εργασίας με απευθείας ανάθεση.

15.

Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας «Ετήσιας Συντήρησης & Υποστήριξης Εφαρμογών Λογισμικού στις Λειτουργικές Περιοχές α) Διοικητική Υποστήριξη β)Μητρώα γ)Οικονομική και Λογιστική Διαχείριση και δ) Έσοδα του Νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Δήμου ».

16.

Έγκριση κατασκευής του έργου της υπ’αριθμ. 109/2012 μελέτης της Δ.Τ.Υ. με τίτλο «ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ», προϋπολογισμού 440.000,00 ΕΥΡΩ και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτού

17. 

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση – αποκατάσταση οδών έτους 2009-2010» με αρ.μελ. 31/2009.

 

18.

Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Δημοτική οδοποιία 2010» με αρ.μελ.32/2009.

19.

Αίτηση για συναίνεση στη διόρθωση σφαλμάτων γεωμετρικών στοιχείων ακινήτου με Κ.Α.Ε.Κ. 191232805083. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να εφαρμοστεί η 200/30-08-2010 απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου Χορτιάτη με την οποία γίνεται αποδοχή της αίτησης διόρθωσης σφαλμάτων των γεωμετρικών στοιχείων του ακινήτου με Κ.Α.Ε.Κ. 191232805083.

20.

Έγκριση υποβολής πρότασης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» στην Πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος , Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

21.

Νέος διαγωνισμός για την εκμίσθωση του υπ’ αριθμό 439 οικοπέδου του Ο.Τ. 74 στην δημοτική κοινότητα Πανοράματος .

22.

Έγκριση της υπ’ αριθμ.62/28-02-2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Πυλαίας- Χορτιάτη από το Δημοτικό Συμβούλιο.

23.

Εισήγηση για έγκριση της 81/04-04-2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Πυλαίας – Χορτιάτη που αφορά στην εξουσιοδότηση του Προέδρου του Δ.Σ. για υπογραφή της σχετικής σύμβασης για το δάνειο που έχει λάβει η Δ.Ε.Υ.Α. από την Τράπεζα Πειραιώς

 

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Επίκαιρα θέματα. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.