Βράβευση των δημοτικών σχολείων Ασβεστοχωρίου

Οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων Ασβεστοχωρίου, Νίκος Βουδρισλής και Νίκος Μακρίδης τη στιγμή της βράβευσης από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑΜΕΑ Χάρη Καραγκιοζίδη

 Το 1ο και το 2ο δημοτικό σχολείο Ασβεστοχωρίου βράβευσε σε ειδική εκδήλωση ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑΜΕΑ, για την ευαισθητοποίηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους και τη συμβολή τους στη διάδοση του παραολυμπιακού ιδεώδους.

Τα δύο σχολεία πραγματοποιούν τα τελευταία τρία χρόνια εκδηλώσεις για τα παραολυμπιακά αθλήματα. Πρόκειται για μια Βιωματική προσέγγιση ορισμένων παραολυμπιακών αθλημάτων, ώστε οι μαθητές/τριες, να αντιληφθούν τις δυσκολίες των αθλητών ΑΜεΑ και να συνειδητοποιήσουν πόση δύναμη ψυχής πρέπει να διαθέτουν για να υπερβούν τις δυσκολίες αυτές και να διακριθούν στο άθλημά τους.

Μαθητές της Στ’ τάξης των δύο σχολείων, κατά την παρουσίαση του δρώμενου “Δυο παπούτσια με καρότσι”

Σ΄αυτές συμμετείχαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των δύο σχολείων, ενώ λάμβαναν μέρος μέρος και μαθητές του ΕΛΕΠΑΠ με κινητικά προβλήματα, που συνοδεύονταν από τον εκπαιδευτικό Ειδικής Φυσικής Αγωγής, Γιώργο Μαθά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης των δύο σχολείων, μαθητές τους παρουσίασαν το δρώμενο του Νικόλα Ανδρικόπουλου “Δυο παπούτσια με καρότσι”.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Δημοτικό: Δραστηριότητες, Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα, Ρεπορτάζ. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.