Την 1η φετινή της νίκη θα επιδιώξει την Κυριακή η Νέα Γενεά


Με στόχο μια καλή πορεία, μακριά από περιπέτειες όπως την περσινή περίοδο που χρειάστηκε αγώνας μπαράζ για την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ, η ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Γενεάς ρίχτηκε στη… μάχη του φετινού πρωταθλήματος.

Βασισμένη κυρίως σε ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν πέρσι το  βασικό κορμό της, αλλά και με «νέο αίμα», ηλικιακά αλλά και έμπειρους που αποκτήθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιρού, η ομάδα δείχνει πως έχει δυνατότητες για μια αξιοπρεπή πορεία, μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Αρκεί να «δεθεί» το σύνολο που έχει στη διάθεσή του ο φετινός προπονητής της, συντοπίτης μας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, ώστε να αποδίδει η ομάδα το ποδόσφαιρο, που διαπιστώσαμε σε ορισμένα διαστήματα αγώνων της ότι μπορεί να παίξει.

Την περασμένη Κυριακή η Νέα Γενεά, πήρε τον πρώτο της βαθμό αναδεικνυόμενη ισόπαλη 2-2 με τον Κεραυνό Αγίου Παύλου, σε ένα παιχνίδι που κατάφερε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) να κάνει προσωρινά την ανατροπή, αλλά ισοφαρίστηκε εξαιτίας κυρίως μιας κακής υπόδειξης του βοηθού διαιτητή και ενός φαλτσοσφυρίγματος του διαιτητή της αναμέτρησης στην αμέσως επόμενη φάση…

Έδειξε πάντως πως αυτό που δεν πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική, δηλαδή την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μπορεί να το καταφέρει αυτήν την Κυριακή επί της Νίκης Ευκαρπίας, από την οποία έχασε στις «λεπτομέρειες» στον αγώνα κυπέλλου που έγινε πριν από ένα μήνα και αποκλείστηκε.

Ο στόχος, λοιπόν, της ομάδας την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 4.30 το απόγευμα, είναι διπλός για τους ποδοσφαιριστές της Νέας Γενεάς: Η πρώτη φετινή της νίκη και μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στο κύπελλο.

Για το λόγο αυτό ήδη κινητοποιούνται οι φίλαθλοί της με μπροστάρηδες τα μέλη του Fun Club της ομάδας, ώστε το γήπεδό της Κυριακή να θυμίζει από πλευράς προσέλευσης κόσμου τον αγώνα μπαράζ με τον Φοίνικα Πολίχνης, στον οποίο οι κερκίδες είχαν γεμίσει ασφυκτικά…

Το φετινό ρόστερ της Νέας Γενεάς αποτελούν οι εξής 28 ποδοσφαιριστές:

Χρήστος Βουλιώτης, Σταύρος Γιώτης, Φάνης Γράνδης, Αστέρης Δίτσης, Μηνάς Ζέκας, Κώστας Θεολόγου, Δημήτρης Κίνης, Λευτέρης Κουτσιαλής, Μιχάλης Κρίκος, Στέφανος Κωβαίος, Χρήστος Κωτούλας, Αριστοτέλης Λαζόγλου, Κώστας Λέντσιος, Νεκτάριος Μάλτος, Στέφανος Μούρος, Βασίλης Μπάρμπας, Γιάννης Ντέτσικας, Γιάννης Ντόκος, Γιαννάκης Ντόκος, Πέτρος Πετρίδης, Ηλίας Ρέρρης, Δημήτρης Σίσκος, Αντώνης Σκουλούδης, Κλεάνθης Σκουλούδης, Δημήτρης Τσελίδης, Νίκος Τσισκαριάνης, Μιχάλης Χαβάκης, Κώστας Ψωμάς.

Νίκος Γιώτης

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Νέα Γενεά: Αγώνες - Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.