Παραολυμπιακή γιορτή στις 13 Ιουνίου στο Ασβεστοχώρι

Εκδήλωση αφιερωμένη στα παραολυμπιακά αθλήματα θα πραγματοποιηθεί το πρωί της προσεχούς Τετάρτης, 13 Ιουνίου 2012, στην αυλή των Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου.

Πρόκειται για ένα φόρο τιμής στους ανθρώπους με κινητικές, οπτικές, ακουστικές ή διανοητικές αναπηρίες, που ξεπερνούν τα  προβλήματά τους και αγωνίζονται με πάθος για τη ζωή και το δικαίωμα σ’ αυτήν.

Θα συμμετάσχουν οι μαθητές της ΣΤ τάξης, ενώ θα λάβουν μέρος και μαθητές του ΕΛΕΠΑΠ με κινητικά προβλήματα, τα οποία θα συνοδεύονται από τον εκπαιδευτικό Ειδικής Φυσικής Αγωγής, Γιώργο Μαθά.

Τα αθλήματα  που θα διεξαχθούν είναι η πετοσφαίριση καθιστών, η καλαθοσφαίριση με αμαξίδια, το goalball (γκολμπολ), και το boccia (μπότσια). Αυτά τα αθλήματα συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο αυτών που θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 στους παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Η εκδήλωση της προσεχούς Τετάρτης, θα έχει χαρακτήρα γιορτής. Μιας γιορτής αφιερωμένης στη ζωή και στη χαρά του να ζεις, να αθλείσαι, να χαίρεσαι τη συντροφικότητα, την ανταλλαγή εμπειριών.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.