Καθαρισμός του δάσους Κουρί από μαθητές των δημοτικών σχολείων Ασβεστοχωρίου

Σε μία δράση εθελοντισμού και προστασίας τού περιβάλλοντος προχώρησαν οι μαθητές της Δ’ και Ε’ τάξης των δημοτικών σχολείων Ασβεστοχωρίου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, καθαρίζοντας εθελοντικά το πρωί το δάσος Κουρί, το οποίο αποτελεί τον έναν από τους δύο πνεύμονες πρασίνου, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται η κωμόπολή μας.

 

Επρόκειτο για μία αξιέπαινη πρωτοβουλία των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων που στέφθηκε από επιτυχία, αφού οι μαθητές γέμισαν δεκάδες σακούλες, τις οποίες χορήγησε ο δήμος μας, με τα σκουπίδια που μάζεψαν.

Συγκεντρώθηκαν πλαστικά παντός τύπου και χαρτιά, ενώ έκπληξη προκάλεσε στα παιδιά το γεγονός ότι βρήκαν και μία παλιά τηλεόραση που πέταξαν στο δάσος κάποιοι ασυνείδητοι.

Θετική εντύπωση προκάλεσε, ο ενθουσιασμός με τον οποίο προέβησαν στη συγκεκριμένη δραστηριότητα οι μαθητές, που ήταν μάλλον απόρροια της αγάπης που τους εμφύσησαν οι δάσκαλοι και οι γονείς τους.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικό: Δραστηριότητες, Επίκαιρα θέματα, Περιβάλλον, Ρεπορτάζ. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.