Νίκη της Νέας Γενεάς στο μπαράζ και παραμονή στην Α΄ Κατηγορία

Η ομάδα της Ν. Γενεάς που πέτυχε τους φετινούς της στόχους

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Γενεάς, νίκησε στην παράταση στον αγώνα μπαράζ το Φοίνικα Πολίχνης με 2-1 και παρέμεινε στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Οι παίκτες της ομάδας του Ασβεστοχωρίου αν και βρέθηκαν στα μισά του Α΄ ημιχρόνου πίσω στο σκορ, είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν σχετικά γρήγορα και να πετύχουν το νικητήριο γκολ στην παράταση.

 

Οι φίλαθλοι της Ν. Γενεάς έδωσαν βροντερό "παρών" και στο μπαράζ, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα

Όπως ήταν φυσικό η επιτυχία αυτή πανηγυρίστηκε δεόντως από τους εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν βροντερό “παρών” στο γήπεδο ενισχύοντας σημαντικά τους ποδοσφαιριστές στο έργο τους.

Έτσι, έστω και δύσκολα η Νέα Γενεά πέτυχε το φετεινό στόχο που είχε θέσει η διοίκησή της, δηλαδή ανανέωση της ομάδας, με κορμό αποτελούμενο από παιδιά της κωμόπολης και όχι “λεγεωνάριους”, όπως τα προηγούμενα χρόνια, και παραμονή στην Α΄ Κατηγορία. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι τα παιδιά αυτά έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Νέα Γενεά: Αγώνες - Δραστηριότητες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.