Αγώνας μπαράζ της Ν. Γενεάς για την παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία

Αν αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της Ν. Γενεάς την Κυριακή με το ίδιο πάθος όπως στο παιχνίδι με τους Κανονιέρηδες, απ’ όπου το στιγμιότυπο, σίγουρα θα φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη

Στη φάση των Play-out με πλεονέκτημα έδρας όμως, οδηγήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Γενεάς, χάρη στη νίκη της επί των Κανονιέρηδων, το περασμένο Σάββατο, με 1-0. Έτσι, καλείται την προσεχή Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα να δώσει στο Ασβεστοχώρι, αγώνα μπαράζ με το Φοίνικα Πολίχνης, και με νίκη να παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ).

Από τον αγώνα θα αναδειχτεί οπωσδήποτε νικητής. Κι αν δε συμβεί αυτό στην κανονική διάρκειά του, θα ακολουθήσει παράταση ή ακόμα και η διαδικασία των πέναλτι.

Σε περίπτωση που χάσει η Νέα Γενεά, τότε θα γίνει ένα ακόμη παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο, με τις ίδιες διαδικασίες και ο νικητής θα παραμείνει στην κατηγορία.

Η παρουσία των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας του Ασβεστοχωρίου (ιδρύθηκε το 1926), λόγω της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου αγώνα, αναμένεται και επιβάλλεται να είναι εξίσου μεγάλη ή ακόμα και μεγαλύτερη από ό,τι στο παιχνίδι  με τους Κανονιέρηδες.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Επίκαιρα θέματα, Νέα Γενεά: Αγώνες - Δραστηριότητες, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.