Το Σάββατο παίζει την παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία η Νέα Γενεά

Η ομάδα της Νέας Γενεάς που δίνει το Σάββατο το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς

Την παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ), παίζει το προσεχές Σάββατο 5 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα, η Νέα Γενεά, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδό της, τους Κανονιέρηδες.

Με νίκη, η ιστορική ομάδα του Ασβεστοχωρίου, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των δύο ομάδων που ακολουθούν βαθμολογικά (το Φοίνικα Πολίχνης που ισοβαθμεί με τη Νέα Γενεά, αλλά έχει χειρότερο συντελεστή τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια και τη Φλόγα Ανάληψης), θα δώσει αγώνα Play-out με πλεονέκτημα έδρας. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τη φέρει σε δυσχερότερη θέση…

Στο κρισιμότερο παιχνίδι τής χρονιάς, η ομάδα αναμένεται να έχει τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της, ανάλογη με αυτή προηγούμενων δεκαετιών, οπότε «κυριαρχούσαν» στις κερκίδες σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζονταν.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Αθλητισμός, Νέα Γενεά: Αγώνες - Δραστηριότητες, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.