Αγορά ιερών σκευών και αντικειμένων

Ιερά σκεύη και αντικείμενα που θα χρειαστεί ο ναός για το φετινό πανηγύρι, στις 23 Απριλίου, πρόκειται να αγοράσει η Εκκλησία τού Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή καλεί όποιον από τους ενορίτες θελήσει να συμβάλει στη μερική ή ολόκληρη αγορά κάποιων από τα παρακάτω ιερά σκεύη και αντικείμενα (είτε από ευγνωμοσύνη προς τον Θεό και τον Άγιο Γεώργιο, είτε για την υγεία του, είτε για την ανάπαυση και εις μνήμην κεκοιμημένων), να απευθυνθεί σ’ αυτή.

Τα ιερά σκεύη και αντικείμενα που χρειάζονται είναι: ασημένιο άγιο Δισκοπότηρο, ασημένιο θυμιατό, επτά ασημένια καντήλια για το τέμπλο, ασημένιο κατζίο (επίπεδο θυμιατό), καντήλι Αγίας Τράπεζας, δύο αρτοφόρια για αντίδωρο, αναλόγιο Ευαγγελίου, διάδρομο (χαλί) με δικέφαλο αετό.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Εκκλησία - Θρησκευτικές Εκδηλώσεις. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.