Εκδήλωση στη μνήμη του χοροδιδασκάλου, Γιώργου Λαμπρογιώτα

Τον πρόωρα αδικοχαμένο, Γιώργο Λαμπρογιώτα, χοροδιδάσκαλο του Λαογραφικού-Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Ασβεστοχωρίου, από το 2003 ως το 2009 που έφυγε από τη ζωή, τιμούν απόψε στις 8.30, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς, φίλοι και συνεργάτες του.

Οργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, του οποίου ο Γιώργος Λαμπρογιώτας, υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά του μέλη και συμμετείχε σ’ αυτόν ως χορευτής, από το 1992 ως το 2008, ενώ από το 1994 ως το 1997 πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως χοροδιδάσκαλος στα παιδικά τμήματα του Ομίλου.

Επίσης, είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως χοροδιδάσκαλος, στο Σύλλογο Ευρυτάνων Βορείου Ελλάδος, το Σύλλογο Τραπεζοϋπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λακκιάς.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Μουσικοχορευτικού Λαογραφικού Συλλόγου, Προαναγγελίες. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.