Διαβεβαίωση του δημάρχου ότι το σχολείο στα «Μπουλουβάνια» θα λειτουργήσει το Σεπτέμβριο

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι το νέο διδακτήριο στα «Μπουλουβάνια», θα λειτουργήσει κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τον προσεχή Σεπτέμβριο, έδωσε ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, στους εκπροσώπους των σχολείων που παρέστησαν χθες σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Εξαιτίας της απουσίας, πάντως, αρμόδιου από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου ή της Περιφέρειας, έμεινε αναπάντητο το ερώτημα που τέθηκε στον κ. Καϊτεζίδη, αν στο νέο σχολείο θα στεγαστεί μόνο το Λύκειο Ασβεστοχωρίου ή θα συστεγαστεί μαζί με το Γυμνάσιο. Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να το επισκεφτεί με υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, την προσεχή Τετάρτη, 4 Απριλίου, προκειμένου να αποφανθούν για το συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Δημοτικά, Εκπαίδευση, Επίκαιρα θέματα, Ρεπορτάζ. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.