Το Θεατρικό Αναλόγιο «Πάθη και Ανάσταση», από την Ομάδα «Μηχανή»

Το Θεατρικό Αναλόγιο «Πάθη και Ανάσταση», που είναι βασισμένο στο έργο «Χριστός Πάσχων», θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα «Μηχανή», την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου.
Το κείμενο είναι άγνωστου ποιητή και γράφτηκε το 12ο μετά Χριστόν αιώνα. Τη μετάφραση έκανε ο Θρασύβουλος Σταύρου, τη δραματουργική επεξεργασία του κειμένου και τη σκηνοθετική επιμέλεια η Λίλια Λύτρα, τα κοστούμια επιμελήθηκε η Σύνθια Γεροθανασίου, τη μουσική ο Γιάννης Χρήστου, την ηλεκτρονική επεξεργασία του κειμένου η Μαρία Παπανικολάου, και το έντυπο υλικό ο Θωμάς Κατσάνας.

Αναγνώστες είναι: μητέρα, η Τασούλα Χατζηαστερίου, γιος, ο Νίκος Μπάγκος, χορός, η Μαρία Λίτσιου, μαντατοφόρος η Μαρία Παπανικολάου, νέος, ο Γιάννης Γαρυφάλλου, γυναίκα, η Καίτη Περχανίδου, άγγελος, ο Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, φύλακας, ο Χαράλαμπος Βουγιούκας, κυβερνήτης, ο Κώστας Κουνελάκης, ηγεμόνας, ο Χρήστος Αντωνιάδης.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Θέατρο, Προαναγγελίες, Ψυχαγωγία. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.