Επετειακή εκδήλωση, το Σάββατο, για την 25η Μαρτίου

Επετειακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 24 του μήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου, στις 7.30 μ.μ.

Την εκδήλωση, που διοργανώνει ο δήμος μας, θα πλαισιώσει η παραδοσιακή ορχήστρα του Αλέξανδρου Ζώρα, ενώ θα τραγουδήσουν οι Στέλιος Ταουσιάνης, Δημήτρης Κεχαγιάς και Νίκος Βαβρίτσας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό τού δημάρχου, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, θα ακολουθήσει, ιστορική αναδρομή από την εκπαιδευτικό, Ευδοξία Βασιλειάδου και στη συνέχεια η μεικτή χορωδία Ασβεστοχωρίου θα τραγουδήσει επετειακά τραγούδια.

Τη «σκυτάλη» θα πάρουν χορευτικά συγκροτήματα που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Ειδικότερα, θα χορέψουν τα εξής χορευτικά: το Τμήμα Ενηλίκων Ασβεστοχωρίου του Κ.Ε.Π.Α.Π. του δήμου μας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ασβεστοχωρίου, του Μουσικοχορευτικού – Λαογραφικού Συλλόγου Ασβεστοχωρίου, το Εφηβικό Τμήμα Χορτιάτη του Κ.Ε.Π.Α.Π., του Συλλόγου Γυναικών Χορτιάτη, το Τμήμα Νέων Πυλαίας του Κ.Ε.Π.Α.Π. και του Συλλόγου Βλάχων Θέρμης και Τριαδίου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μαρία Κυριαζή – Σιββά.

Αυτή η εγγραφή καταχωρήθηκε στην κατηγορία Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Μουσικοχορευτικού Λαογραφικού Συλλόγου, Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών, Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Χορευτικού Τμήματος Ενηλίκων Κ.Ε.Π.Α.Π.. Προσθέστε στα αγαπημένα το μόνιμο σύνδεσμο. Παρακολουθήστε κάθε σχόλιο εδω με το RSS feed της καταχώρησης. Τόσο τα σχόλια όσο και η ιχνηλασία σεν επιτρέπονταιPowered by WordPress.